Adım Farah 16 Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

FOX TV'nin ekranda fırtınalar estiren dizisi Adım Farah geri döndü. 4 Ekim Çarşamba günü yeni sezonuyla ekranlara dönen Adım Farah 16. bölüm geldi. Büyük merakla beklenen Adım Farah yeni sezon 16. bölüm full izleme ekranı haberimizde..

İzleyicilerin büyük bir merakla takip ettiği Adım Farah dizisi yeni sezon başladı. 4 Ekim Çarşamba akşamı saatler 20.00'ı gösterdiğinde yayına giren Adım Farah dizisinde neler yaşanacak merak edildi. Dört gözle dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyicilere yepyeni fragman geldi. Adım Farah hayranları yeni sezonun ilk bölümünde neler yaşanacak araştırmaya koyuldu. Farah, Tahir ve Behnam arasında tansiyon tavan yaptı. İşte merakla beklenen Adım Farah 16. bölüm izleme ekranı..

ADIM FARAH 16. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 16. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet'in uyanması Tahir'in kurtuluşu demek. Bir yıl sonra hapisten çıkan Tahir halen Farah'ın kendisinden boşanmak istediğini söylerken Behnam'ın etkisi altında olup olmadığını, ondan ve kendisine yapacaklardan korktuğu için mi böyle davrandığını merak eder. Tahir, Farah'ı ondan asla vazgeçemeyecek kadar çok sever. Ya Farah… Geçen bir yılda, o Tahir'i unutmuş, unutabilmiş midir? Tahir'in bundan emin olması gerekir. Farah'la yalnız kalmanın bir yolunu bulmalı, onunla her şeyi konuşacağı bir fırsat yakalamalı. Behnam'ın annesi Rahşan'sa Farah'ın varlığından rahatsızdır ve oğlunun bu genç kadına duyduğu hislerin gün be gün güçlendiğini büyük bir üzüntüyle görmektedir. Farah'tan kurtulmak için kurduğu bir plan ise sürpriz bir biçimde başarıya ulaşır. Adım Farah 16. Bölümüyle 4 Ekim çarşamba saat 20.00’de. Kaçırmayın!

ADIM FARAH 15. BÖLÜMDE NELER OLDU??

Behnam, kendisini öldürmeye teşebbüs eden Farah’ı nihayet bulur. Peki, ya Kerimşah? Farah’ın üstüne titrediği bu küçük çocuk kendi oğlu mudur? Behnam önce bundan emin olmak ister. Daha sonra kendisini terk eden, başka bir adamla evli olduğunu öğrendiği Farah’a tabii ki ölümlerden ölüm beğendirecek, ona acıların en büyüğünü yaşatmak ister.

Adım Farah 16 Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle - Resim : 1

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir

Engin Akyürek

Feyyaz Duman

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak

Sera Kutlubey

ADIM FARAH SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN