Adım Farah 17. Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisi yeni bölüm geldi. FOX TV'nin ekranda fırtınalar estiren dizisi Adım Farah 17. bölümde "Birbirimize İhtiyacımız Var!'' sözleri dikkat çekti. Tahir, Behnam ve Farah üçgeninde gelişen olaylar zinciri izleyiciyi merak ettirdi. İşte beklenen Adım Farah 17. bölüm canlı yayın ekranı..

FOX TV'nin başarılı yapımı Adım Farah yeni bölüm geldi. İzleyicileri ekran başına çivileyen dizinin yeni bölüm alarmı çaldı. 11 Ekim Çarşamba akşamı saatler 20.00'ı gösterdiğinde yeni bölümüyle yayında olacak Adım Farah dizisinde taş üstünde taş kalmayacak. Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir’i hiç beklemediği biri kurtaracak. Farah ise Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düşecek. Tüm bunlar ve daha fazlası Adım Farah 17. bölümde...

ADIM FARAH 17. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 17. BÖLÜM ÖZETİ

Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir’i hiç beklemediği biri kurtaracak. Farah ise Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düşecek. Behnam, Farah’ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşerek onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlayacak. Farah ve Tahir ise pes etmeden, birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başlayacak. Tahir bu amaçla kendisine güvenen Mehmet’i bile kullanmaktan çekinmeyecek, Behnam’ın iktidarını sarsacak çok önemli bir bilgiye ulaşacak. Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak isteyecek. Ancak Ali Galip’in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları bekler.

ADIM FARAH 16. BÖLÜMDE NELER OLDU??

Mehmet'in uyanması Tahir'in kurtuluşu demek. Bir yıl sonra hapisten çıkan Tahir halen Farah'ın kendisinden boşanmak istediğini söylerken Behnam'ın etkisi altında olup olmadığını, ondan ve kendisine yapacaklardan korktuğu için mi böyle davrandığını merak eder. Tahir, Farah'ı ondan asla vazgeçemeyecek kadar çok sever. Ya Farah… Geçen bir yılda, o Tahir'i unutmuş, unutabilmiş midir? Tahir'in bundan emin olması gerekir. Farah'la yalnız kalmanın bir yolunu bulmalı, onunla her şeyi konuşacağı bir fırsat yakalamalı. Behnam'ın annesi Rahşan'sa Farah'ın varlığından rahatsızdır ve oğlunun bu genç kadına duyduğu hislerin gün be gün güçlendiğini büyük bir üzüntüyle görmektedir. Farah'tan kurtulmak için kurduğu bir plan ise sürpriz bir biçimde başarıya ulaşır.

Adım Farah 17. Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle - Resim : 1

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir

Engin Akyürek

Feyyaz Duman

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak

Sera Kutlubey

ADIM FARAH SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN