Adım Farah 18 Bölüm Full İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Full Tek Parça

Milli yas günlerinde ekrana gelmeyen Adım Farah dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. 25 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek Adım Farah 18. bölümde Tahir Farah'a, "Biz Birlikte Aydınlığa Çıkacağız" sözü verdi. Tahir ve Behnam arasında kalan Farah'ın hamleleri merak konusu oldu. İşte izleyicilerin beklediği Adım Farah 18. bölüm izle full tek parça ekranı..

Temizliğe gittiği bir mekanda mafyanın işlediği bir cinayete şahit olan Farah'ın o günden bu yana hayatında değişmeyen hiçbir şey kalmadı. Tahir Lekesiz ile tanışan Farah, Tahir tarafından öldürülmeyi beklerken planlar değişti. Tahir ve Farah birbirlerine sırılsıklam aşık oldu. Behnam'ın araya girmesiyle Adım Farah dizisinde her şey değişti. FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni Adım Farah yeni bölüm zamanı geldi. 25 Ekim Çarşamba akşamı yayına girecek yeni bölümde Tahir Farah'ı bırakmadı. "Biz Birlikte Aydınlığa Çıkacağız" diyen Tahir, Behnam'ın öfkesiyle karşılaştı. Tüm bunlar ve daha fazlası Adım Farah 18. bölüm canlı yayın ekranında..

FOX TV ADIM FARAH 18. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 18. BÖLÜM ÖZETİ

25 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak Adım Farah 18. bölümde Tahir’in şirkete ortak olması tüm dengeleri değiştiriyor. Kerimşah'ın Tahir'e sarıldığı anlar izleyiciyi duygulandırıyor. Tahir’e hisselerini devreden Haluk’un da ortadan kaybolması ve tüm bu değişenler herkesi meraklandırıyor. Belirsiz durumlar Behnam’ın İran’daki bağlantılarını tedirgin ediyor ve Behnam İran’a gitmek zorunda kalıyor. Behnam’ın yokluğunda Farah ise Tahir ile bir araya gelmeye ve onu bu intikam planından vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak Farah ile Tahir arasında gerçekleşen buluşma ve sonrasında yaşananlar sırların ortaya çıkmasına yol açıyor. Ali Galip’in vasiyeti açılıyor ve şirket hisselerini bıraktığı kişi herkesi çok şaşırtıyor. Mehmet ise kendisini vuranın kim olduğunu hatırlamaya çalışırken bambaşka ama çok önemli bir şeyi hatırlıyor.

Adım Farah 18 Bölüm Full İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Full Tek Parça - Resim : 1

ADIM FARAH 17. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adım Farah son bölümde Behnam'ın inşaattan aşağı attığı Tahir'i hiç beklemediği biri kurtardı. Farah, Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düştü. Behnam, Farah’ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşerek onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anladı. Farah ve Tahir ise pes etmeden, birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başladı. Tahir bu amaçla kendisine güvenen Mehmet’i bile kullanmaktan çekinmedi. Behnam’ın iktidarını sarsacak çok önemli bir bilgiye ulaştı. Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak istedi. Ancak Ali Galip’in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları bekledi.

Adım Farah 18 Bölüm Full İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Full Tek Parça - Resim : 2

ADIM FARAH OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir

Engin Akyürek

Feyyaz Duman

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak

Sera Kutlubey

ADIM FARAH SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN