Adım Farah 18 Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Adım Farah yeni bölüm zamanı geldi. FOX TV izleyicilerinin radarına giren Adım Farah 18. bölüm yayınlandı. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisinin yeni bölümünde "Birlikte Aydınlığa Çıkacağız Aşkım" sözleri yer aldı. İşte Adım Farah 18. bölüm canlı izle ekranı..

FOX TV'nin sevilen yapımı Adım Farah yeni bölümleriyle ekran macerasına devam ediyor. Adım Farah izleyicilerinin dört gözle beklediği yeni bölüm fragmanına Farah'ın değişimi damga vuruyor. Tahir Lekesiz Behnam'ın evini basıyor. Ali Galip'in tüm hisselerini Tahir Lekesiz'e devretmesi Behnam'ı çıldırtıyor. İzleyicileri ekran başına çivileyen Adım Farah dizisinin 18. yeni bölümü 18 Ekim Çarşamba FOX TV yayın akışında yer alıyor. Saat 20.00'da yayına girecek Adım Farah 18. bölümde neler yaşanacak bekleyip göreceğiz. İşte merakla beklenen Adım Farah 18. bölüm canlı yayın ekranı..

ADIM FARAH 18. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 18. BÖLÜM ÖZETİ

Tahir’in şirkete ortak olması, Tahir’e hisselerini devreden Haluk’un da ortadan kaybolması ve tüm bu değişenler herkesi meraklandırıyor. Belirsiz durumlar Behnam’ın İran’daki bağlantılarını tedirgin ediyor ve Behnam İran’a gitmek zorunda kalıyor. Behnam’ın yokluğunda Farah ise Tahir ile bir araya gelmeye ve onu bu intikam planından vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak Farah ile Tahir arasında gerçekleşen buluşma ve sonrasında yaşananlar sırların ortaya çıkmasına yol açıyor. Ali Galip’in vasiyeti açılıyor ve şirket hisselerini bıraktığı kişi herkesi çok şaşırtıyor. Mehmet ise kendisini vuranın kim olduğunu hatırlamaya çalışırken bambaşka ama çok önemli bir şeyi hatırlıyor.

ADIM FARAH 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI??

Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir hiç beklemediği biri tarafından kurtuldu. Farah ise Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düştü. Behnam, Farah’ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşerek onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anladı. Farah ve Tahir ise pes etmeden, birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başladı. Tahir bu amaçla kendisine güvenen Mehmet’i bile kullanmaktan çekinmedi. Behnam’ın iktidarını sarsacak çok önemli bir bilgiye ulaştı. Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak istedi. Ancak Ali Galip’in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları bekledi.

Adım Farah 18 Bölüm İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça - Resim : 1

ADIM FARAH OYUNCULARI

Demet Özdemir

Engin Akyürek

Feyyaz Duman

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak

Sera Kutlubey

ADIM FARAH SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN