Adım Farah 19 Bölüm Full HD İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

Cumartesi günleri ekrana gelmeye başlayan Adım Farah dizisinin beklenen bölümü geldi. Adım Farah 19. bölümü bekleyen izleyiciler gözlerini Tahir'e çevirdi. Behnam Kerimşah'a, "Abi dediğin bu şeytan bizim düşmanımız" deyince olanlar oldu. İşte merak edilen Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı..

Başrollerini Demet Özdemir, Engin Akyürek, Feyyaz Duman'ın paylaştığı Adım Farah dizisi yeni gününde yola devam ediyor. Bundan böyle cumartesi günleri ekrana gelecek Adım Farah dizisinde yeni bölüm neler yaşanacak merak ediliyor. Her hafta yeni gelişmelerle izleyici karşısına çıkan Adım Farah dizisinin 4 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 19. bölümüne Kerimşah sahneleri damga vuruyor. Kerimşah'ı Tahir'e karşı ince ince işleyen Behnam duygusal boşluk yaratıyor. FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni Adım Farah dizisinin 19. bölümünde Farah’ı oğluyla birlikte yaşadığı yerden kurtarmaya kararlı olan Tahir, Behnam’ın kasada tuttuğu görüntüyü alabilmek için sürpriz bir ismin yardımına ihtiyaç duyuyor. Kerimşah’ı Tahir’e karşı dolduran Behnam’a ise Farah’ın tepkisiz kalmaya niyeti yok. Tüm bunların yaşandığı Adım Farah 19. bölüm full HD izleme ekranı haberimizde..

FOX TV ADIM FARAH YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 19. BÖLÜM ÖZETİ

4 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek Adım Farah 19. bölümde Farah’ı oğluyla birlikte yaşadığı yerden kurtarmaya kararlı olan Tahir, Behnam’ın kasada tuttuğu görüntüyü alabilmek için sürpriz bir ismin yardımına ihtiyaç duyuyor. Kerimşah’ı Tahir’e karşı dolduran Behnam’a ise Farah’ın tepkisiz kalmaya hiç niyeti yok. İran’dan gelen büyük amca Mahmoud Azadi’nin gelişi tüm dengeleri değiştiriyor. Yalnızca Farah değil Azadi ailesi de bu durumdan etkileniyor ve Behnam iplerin elinde olduğunu Mahmoud amcasına kanıtlamak istiyor. Görevine geri dönüp kardeşini bulmak için harekete geçen Mehmet’i, emniyette kötü bir sürpriz bekliyor. Kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Farah da Behnam’ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışıyor. Ancak birbirlerinin aşkından güç alan Farah ve Tahir’in bu sefer Behnam’ın kazanmasına izin vermeye hiç niyetleri yok. Adım Farah 19. bölümüyle 4 Kasım Cumartesi saat 20.00’de..

Adım Farah 19 Bölüm Full HD İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

ADIM FARAH OYUNCULARI

Demet Özdemir

Engin Akyürek

Feyyaz Duman

Fırat Tanış

Ali Sürmeli

Derya Pınar Ak

Sera Kutlubey