Adım Farah 21 Bölüm İzle Full Tek Parça! Fox Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

18 Kasım Cumartesi FOX TV yayın akışında yer alan Adım Farah dizisi yeni bölüm geldi. Bu akşam 21. bölümüyle izleyicilerin karşısında olacak Adım Farah dizisinde öldü sandığı annesine kavuşan Farah'tan kritik hamle geldi. Tahir'in pavyondan kadın getireceğini düşünen otel çalışanları Farah'ı çıldırttı. Peki, Farah Kerimşah'ı bir daha görebilecek mi? İşte Adım Farah 21 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Adım Farah dizisi yeni bölüm geldi. Demet Özdemir, Feyyaz Duman ve Engin Akyürek hayranları yeni bölümü beklemeye başladı. Sabırsızlıkla yeni bölüm bekleyen izleyicilere özet verildi. Adım Farah 21. bölüm ön izleme sahnesini izleyenler bir yandan Tahir'e gülerken bir yandan da diğer soruların yanıtlarını aramaya başladı. Tahir'in hazırlattığı otel odasının halini gören Farah çıldırdı. Behnam'la kıyılacak imam nikahından son anda kaçan Farah şimdi ne yapacak? Öldü sandığı annesinin yıllar sonra yaşadığını öğrenen Farah, annesini Behnam'ın elinden kurtarabilecek mi merak konusu oldu. Peki, Farah her şeyi göze aldığı oğlu Kerimşah'ı bir daha görebilecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası 18 Kasım Cumartesi ekranda olacak Adım Farah 21 bölüm izle ekranında..

18 KASIM FOX ADIM FARAH 21. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 21. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Adım Farah yeni bölüm bu akşam yayındaki yerini aldı. 18 Kasım Cumartesi günü izleyici karşısına çıkan Adım Farah yeni bölümde Farah annesinin yaşadığını öğreniyor. Farah, Tahir’le birlikte hayalini kurdukları aileyi bir araya getirmek için savaşıyor. Behnam'a karşı tüm gardını alan Farah flaş hamle geliyor Mahmoud, Tahir’i yeni başlangıçlar yapmak üzere eve çağırıyor. Kardeşine kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu düşünen Mehmet büyük bir açmazın içine giriyor. Azadi ailesindeki gerilim yükselir ve tüm aile bireyleri arasındaki ipler iyice geriliyor. Annesine kavuşup Behnam’dan kurtulmak üzere harekete geçen Farah ise kendini beklenmedik bir durum içinde buluyor. Farah’ın başı tahmin edemeyeceği kadar büyük bir belanın içinde buluyor. Behnam Tahir’i Türkiye-İran sınırına yakın, gizli hücrelerinden birine gönderdiğini Farah’a söylüyor. Farah büyük bir tehlike içinde olduğundan habersiz Tahir’i kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışıyor. Merakla beklenen Adım Farah 21. bölümüyle 18 Kasım Cumartesi saat 20.00'de! Kaçırmayın..

Adım Farah 21 Bölüm İzle Full Tek Parça! Fox Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

ADIM FARAH OYUNCULARI

Demet Özdemir ve Engin Akyürek başta olmak üzere Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Rastin Pahnahad, Lale Başar, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Burcu Türünz, Hatice Aslan, Derya Pınar Ak, Mert Doğan gibi isimler kadroda.