Adım Farah 22 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

FOX TV sevilen yapımlarından olan Adım Farah yeni bölüme Farah'ın, "Özgürlüğümü kazanmak için tutuklanmak aklımın ucundan geçmezdi" sözü damga vurdu. Tahir ve Farah kusursuz planla Behnam'ın amcasını kaçırdı. Peki, şimdi ne olacak? İşte Adım Farah 22. bölüm izleme ekranı..

Yeni bölümüyle ekrandaki yerini alan Adım Farah dizi özeti geldi. Seyircileri ekran başına çivileyen yapımda bu hafta neler yaşanacak merak edildi. 25 Kasım Cumartesi günü 22. bölümüyle yayında olacak Adım Farah dizisinde Farah, Kerimşah ve Tahir el ele yeni bir hayata geçiş yapıyor. Farah ve Tahir'in planıyla şoke olan Behnam amcasını elinden kaçırıyor. Demet Özdemir, Feyyaz Duman ve Engin Akyürek hayranlarının dört gözle beklediği Adım Farah dizisi 22. bölüme Farah'ın, "Özgürlüğümü kazanmak için tutuklanmak aklımın ucundan geçmezdi" sözü dikkat çekiyor. Behnam bir yandan Tahir ile Farah'ı ayırmanın yollarını ararken bir yandan da amcasını kurtarmaya çalışıyor. Farah'ın tek derdi annesi oluyor. Peki, Farah her şeyi göze aldığı annesinin Behnam'ın elinden kurtarabilecek mi? İşte Adım Farah 22 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

25 KASIM ADIM FARAH YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 22. BÖLÜM ÖZETİ

25 Kasım Cumartesi günü yeni bölümüyle ekranda olan Adım Farah dizisinde birbirlerini öldürmenin eşiğinde olan Tahir ve Mehmet nihayet kardeş olduklarını öğreniyor. Hatırladıklarıyla şüpheleri silinen Mehmet, Tahir’in kardeşi olduğuna emin oluyor. Ancak her şeyden habersiz olan Tahir’in bu gerçeği kabullenmesi bir hayli zor oluyor. Behnam’ın amcasıyla ilgili planını öğrenen Tahir ve Farah, Mahmodu’u hastaneden kaçırıyor. Bunun üzerine Behnam öfkeden deliye dönüyor. Farah’a tehditte bulunan Behnam'ın gözü iyice kararıyor. Farah’ın masumiyetini ispatlayıp annesini kurtarabilmesi için babasını öldüren adamı bir an önce iyileştirmekten başka şansı yok. Yeni bölüme, "Özgürlüğümüzü kazanacağız" sözü damga vuruyor. Farah ve Tahir, Behnam'ın burnuna kadar girip amcasını kaçırmanın yolunu buluyor. Tahir'in beceremediği tek şey ölmek oluyor. Farah'ın özgürlüğünü kazanmak için tutuklanması aklının ucundan dahi geçmezken her şey gerçek oluyor. Adım Farah 22. bölüm 25 Kasım Cumartesi saat 20.00’de! Kaçırmayın..

Adım Farah 22 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube - Resim : 1

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Rastin Pahnahad, Lale Başar, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Burcu Türünz, Hatice Aslan, Derya Pınar Ak, Mert Doğan