Adım Farah 25 Bölüm İzle Full Tek Parça! Fox TV Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günleri ekrandaki yerine yerleşen Adım Farah dizisinde bir yandan büyük kavuşma yaşanırken bir yandan hasret Farah'ın yüreğini acıttı. Yıllardır öldü sandığı annesine kavuşan Farah bu kez de oğlu Kerimşah'ı görememekle sınandı. Adım Farah yeni bölüme, "Ben yaptıklarımdan pişman olmadığımda kaybettim masumiyetimi" sözlerini duyanlar meraklandı. İşte Fox TV Adım Farah 25 bölüm izle tek parça ekranı..

Adım Farah son bölüm ardından merakla beklenen yeni bölüm zamanı geldi. 16 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerine yerleşen Adım Farah dizisinde neler olacak beklenmeye başladı. Fox TV izleyicileri bugünkü listelerinde yer alan Adım Farah 25 bölüm izle ekranını beklemeye koyuldu. Her hafta sonu ekran macerasına devam eden sevilen dizide neler olacak merak konusu oldu. Öldü sandığı annesine yıllar sonra kavuşan Farah bu kez de oğlu Kerimşah'ın hasretini çekmeye başladı. Başrollerini Demet Özdemir ile Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah oyuncular birbirinden ünlü isimlerle yeni bölüme başladı. 16 Aralık Cumartesi günü 25. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Adım Farah yeni bölüme Farah'ın, "Ben yaptıklarımdan pişman olmadığımda kaybettim masumiyetimi" sözü dikkat çekti. Tahir, 1Kendi günahımın bedelini sana ödetecek değilim" dedi ve yeni bölüm başladı. İşte Adım Farah 25 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

ADIM FARAH 25 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 25 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA

16 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah yeni bölümde büyük kavuşma yaşandı. Farah'ın uzun yıllardır öldü bildiği annesine kavuştuğu anları izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Bu buluşmanın mutluluğu kadar oğlu Kerimşah'ın yanında olmamasının derin üzüntüsünü aynı anda yaşayan Farah gözyaşlarına boğuldu. Adım Farah yeni bölümde Perihan kızı Gönül’le birlikte yeni bir başlangıç yapmak isterken Orhan beklenmedik bir şekilde ortaya çıkınca her şey yarıda kaldı. Yaşadıklarının hesabını sormak isteyen Mehmet çok geçmeden kendini Orhan’ın hazırladığı bir planın içinde buldu. Adım Farah 25 bölüm izle ekranında Behnam, Tahir’in geçmişten gelen bütün düşmanlarını toplayarak bir insan avı başlattı. Tahir’in en azılı düşmanı Yılmaz ise bütün dengeleri değiştirecek güçle karşılarına çıktı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Adım Farah yeni bölümde..

Adım Farah 25 Bölüm İzle Full Tek Parça! Fox TV Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça - Resim : 1

ADIM FARAH OYUNCULAR

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Rastin Pahnahad, Lale Başar, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Burcu Türünz, Hatice Aslan, Derya Pınar Ak, Mert Doğan, Genco Özak