Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adım Farah Vera Kimdir? Senan Kara Kaç Yaşında? Senan Kara Dizileri

Adım Farah dizisinde Vera Akıncı rüzgarı esiyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Adım Farah dizisinde Vera rolü izleyicinin dikkatini çekiyor. 11 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek Adım Farah 17. bölümün kilit ismi Vera araştırılıyor. Peki, Adım Farah Vera kimdir? İşte Vera rolüne bürünen Senan Kara’nın hikayesi..

Adım Farah dizisinde Vera

11 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak Adım Farah dizisinde Behnam’ın inşaattan aşağı attığı Tahir’i hiç beklemediği biri kurtarıyor. Farah ise Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düşüyor. Behnam, Farah’ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşiyor. Onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlıyor. Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açıyor. Kocasının vasiyetini devreye sokmak isteyen Vera’nın hikayesi bununla bitmiyor. Tüm bunların yaşandığı Adım Farah dizisinde Vera Akıncı rolüne hayat veren güzel oyuncu Senan Kara kimdir merak ediliyor. İşte Adım Farah Vera Akıncı rolü ve çok daha fazlası..

ADIM FARAH VERA AKINCI ROLÜ

Adım Farah dizisinde Vera Akıncı, ünlü suç örgütü lideri Ali Galip Akıncı’nın Ukrayna asıllı eşidir. Kocası Ali Galip, Mehmet’in ve Tahir’in ortak operasyonundan paçayı kurtarsa da kısa bir süre sonra ortadan kaybolmasıyla Vera’nın dünyası başına yıkılır. Onu asıl kahreden, geriye kalan legal işlerini de Behnam’a kaptırmış olmasıdır. Eski ihtişamlı hayatına geri döneceği bir hayatı hayal eder ve bunun için ne gerekirse yapmayı göze alacaktır.

SENAN KARA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

9 Ağustos 1978 İzmir doğumlu Senan Kara, eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk bölümünde tamamladı. 2000 yılında yayınlanan Karakolda Ayna Var dizisi ile ilk dizi oyunculuk deneyimini yaşadı. Senan Kara Yabancı Damat, Vatanım Sensin ve Kuzgun gibi yapımlarda rol aldı. 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Serhat Tutumluer ile evlendi. Senan Kara’nın bir çocuğu var. 1.74 metre boyunda, 55 kilo ve Aslan burcu olan Senan Kara Adım Farah dizisinde oynuyor.

Senan Kara’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2022 – Adım Farah (Vera Akıncı) (TV Dizisi)

2019 – Doğduğun Ev Kaderindir (Nermin) (TV Dizisi)

2019 – Kuzgun (Kudret) (TV Dizisi)

2019 – Bilmemek (Sinema Filmi)

2016 – 2017 – Vatanım Sensin (Kirya Veronica) (TV Dizisi)

2004 – Yabancı Damat (TV Dizisi)

2000 – Karakolda Ayna Var (TV Dizisi)

SENAN KARA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN