Adını çıkardı iddiasıyla kurşun yağdırdı! O anlar kamerada

Aksaray’da, bir kadın adını çıkardığını iddia ettiği bir adama kafede silahlı saldırı düzenledi.

Adını çıkardı iddiasıyla kurşun yağdırdı! O anlar kamerada

Olay, Aksaray-Ankara karayolu üzerindeki Çiftlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, B.S. (36) adlı kadın, kendisiyle ilişki yaşadığını ve adını çıkardığını öne sürdüğü A.B. (39) isimli adamı takip ederek kafede oturduğu sırada saldırıya geçti. Kadın, çantasından çıkardığı tabancayla A.B.'ye, kafede bulunan onlarca kişinin gözü önünde ateş etmeye başladı. Ne olduğunu anlayamayan adam yaralı bir şekilde kaçmaya çalışırken, kafe müşterilerinin bazıları korkuyla kaçtı, bazıları ise masaların altına saklandı.

7 EL ATEŞ ETTİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, B.S.’nin yaklaşık 7 el ateş ettikten sonra tabancasını çantasına koyup soğukkanlı bir şekilde kafeden çıktığı görüldü. Vücuduna 3 kurşun isabet eden A.B., çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddi olduğu bildirilen A.B., hastanede verdiği ifadede, “Beni aldattığını ve ilişkiye girdiğimizi söylemiş. Böyle bir şey yok. Kocasına benimle birlikte olduğunu iddia etmiş,” diyerek yaşadığı durumu anlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası polis ekipleri tarafından yakalanan B.S., gözaltına alınırken, üzerinde saldırıda kullanılan tabanca da ele geçirildi. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA