Adnan Oktar Belgesel Tek Parça İzle! 140journos Adnan Belgeseli İzle Full HD Tek Parça! Youtube Adnan Oktar Belgesel İzle

Geçtiğimiz aylarda Kedicik belgeseli yayınlayan 140journos’tan Adnan belgeseli geldi. Cezaevinden yeni fotoğrafları paylaşılan Adnan Oktar yeni belgesel yayına girdi. Adnan Oktar suç örgütünün yeni belgeseli bekleyenler Adnan belgeseli izlemeye başladı.

Adnan Oktar Kedicik belgeseli ardından sosyal medyayı ayağa kaldıran yeni video geldi. Bir döneme damgasını vuran sahte mehdi Adnan Oktar ve suç örgütünün eylemlerinin yer aldığı Adnan belgeseli yayına girdi. 140journos tarafından yayınlanan Adnan belgesel izlenmeye başladı. Milyonlarca kullanıcının gündeminde ilk sırada yer alan Adnan Oktar Belgesel izleyenleri şoke etti. Adnan Oktar hakkında başlatılan 1999/2525 ve 2016/103313 no'lu soruşturmalardaki beyanat ve delillere dayanarak işlenen Adnan Oktar belgesel detayları haberimizde. İşte Youtube 140journos Adnan Oktar belgesel izle linki..

Adnan Oktar Belgesel Tek Parça İzle! 140journos Adnan Belgeseli İzle Full HD Tek Parça! Youtube Adnan Oktar Belgesel İzle - Resim : 1ADNAN OKTAR BELGESELİ İZLE

Youtube 140journos hesabında Adnan Oktar belgesel yayına girdi. Milyonlarca vatandaşın izlerken ağızlarını bir karış açık bırakan Adnan belgesel gurbetçi bir baba, çocuklarını boşandığı eşinin yanına Türkiye’ye tatile gönderdi. Kısa süre sonra çocuklarıyla iletişimlerinin zayıflamasından şüphelenen babanın dünyası eski eşi ve çocuklarını Adnan Oktar’ın kanalında görmesiyle değişti. Çocuklarını kurtarmak için hukuki mücadeleye girişen baba, ülkenin 40 yılına sirayet etmiş karanlık bir tarikatın labirentlerine sürüklendi. 140journos’tan Adnan belgeseli geldi.

ADNAN OKTAR NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Adnan Oktar ne zaman tutuklandı merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki 2018 yılında gözaltına alınan sahte mehdi Adnan Oktar tutuklandı. 16 Kasım 2022'de karara bağlanan davada mahkeme sanık Adnan Oktar'ı örgüt yöneticiliği, cinsel istismar, eğitim hakkının engellenmesi, eziyet, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve kişisel verilerin kaydedilmesi suçlarından toplamda 891 yıl hapisle cezalandırdı. Ayrıca Adnan Oktar'ı yönetici konumunda bulunduğu için diğer sanıkların suçlarından da sorumlu tutuldu. Diğer sanıkların cezalarıyla birlikte Adnan Oktar'a toplamda 891 yıl hapis cezası verildi.