Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Pala istifa etti. Aday adayı oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala görevinden istifa ederek Derince’ye aday adayı oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı olarak görev yapan, Gümüşhaneli, ilçenin sevilen ve tanınan isimlerinden Adnan Pala, kararını verdi. Adnan Pala’nın Çarşamba günü AK Parti’den Derince Belediye Başkan Aday Adayı olacağı öğrenildi.

ÜÇ YIL AYGÜN’LE ÇALIŞTI

Geçmiş dönemde Nevzat Doğan’ın başkanlığında İzmit Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürüten, Zeki Aygün’ün Derince Belediye Başkanı olmasının ardından 3 yıl boyunca Teknik Birimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ancak daha sonra bu görevinden istifa ederek Büyükşehir’de Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı görevini sürdüren Adnan Pala, Derince Belediye Başkan Aday Adayı olacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞVURU

Adnan Pala’nın bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesindeki daire başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi. Çarşamba günü aday adaylık başvurusunu yapmaya hazırlanan Pala’nın geniş bir ekiple başvuruyu teslim etmesi bekleniyor.

ADNAN PALA KİMDİR?

1973 yılında Gümüşhane ili Kelkit ilçesinde doğdu. 1976 yılından bu yana ailesi ile birlikte Derince’de yaşıyor. İlk-orta ve lise öğrenimini Derince’de tamamladı. 1992 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Harita Kadastro bölümünden mezun oldu. Sonrasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. 1992-1994 yılları arasında özel bir harita firmasında görev yaptı. 1995 yılında Derince Belediyesi’nde başlayan 28 yıllık belediyecilik hayatında sırasıyla; 2011-2014 yılları arası Derince Belediyesi, 2014-2019 yılları arası İzmit Belediyesi, 2019-2022 yılları arası Derince Belediyesi teknik birimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2022-2023 yılları arsında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Kurucu Daire Başkanlığı görevini yürüten Adnan PALA, evli ve 3 çocuk babasıdır.