Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Pala’nın aday adaylığına yoğun katılım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala Derince Belediyesi Başkan aday adayı olmak için görevinde istifa etmişti. Pala bugün yoğun katılımla aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Adnan Pala, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimde AK Parti’den Derince Belediyesi Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. Pala bugün yoğun katılımla aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuruya Adnan Pala’nın yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve çok sayıda partili katıldı.

“BİZDE OLANA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda ilk konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Aday adaylığı zenginliği partiye teveccühün göstergesidir. Bundan önce geçirdiğimiz seçim tecrübesi ile şundan eminim ki 31 Mart’ta galip olacak ekip AK Parti ekibi. Derince’de kazanmadığımız seçim olmadı. Bundan sonra da böyle olacak. Adnan Pala’ya hayırlı olsun diliyorum. Bu partinin logosu altında her kim varsa biz onun yardımcısıyız. Derince’de yaklaşık olarak 22 bin üyemiz var. Üyelerimiz ve halkımız teveccüh ile Derince’de kazanmadığımız seçim yok. Biz teşkilat olarak bizde olana sahip çıktık, çıkamaya da devam edeceğiz” dedi.

“BU BİR HİZMET AŞKI VE YOLU”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’dan sonra konuşan Derince Belediyesi Başkan aday adayı Adnan Pala ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “47 yıldır Derince’de yaşıyorum. Hayatımın geri kalanını da bu ilçede geçirmek istiyorum. 1995 yılından itibaren Derince Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde çalıştım. Sonrasında İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nde görev aldım. Bu sayede vatandaşlara hizmet etme şansına sahip oldum. Zeki Aygün başta olmak üzere Derince’ye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bizler hizmet noktasında ne yapacağını, Derince’nin neye ihtiyacı olduğunu bilen samimiyeti, mütevazî ve gayreti eksik göstermeden insanların gönlünü yapacak şekilde en iyi hizmeti yapmaya talibiz. Derince Belediye Başkan adaylığımı bu ifadelerle ilan ediyorum. Bu bir hizmet aşkı ve yolu. Derince için hayırlı olan adaya başkanlığın nasip olmasını temenni ediyorum. Bütün arkadaşlarıma da gerçekten bu noktada başarılar diliyorum. Tekrar söylüyorum. Vatanımızın güzel temsilcilerine, bizlerin bu heyecanına ortak oldukları için tekraren tekraren tekraren teşekkür ediyorum. Bizler biriz, beraberiz, beraberceyiz, beraber Kocaeli’yiz, beraber Türkiye’yiz. Sağ olun var olun” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?