Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Sak kaza ilgili doğruları paylaştı

Dün yaşanan küçük çaplı maddi hasarlı trafik kazasının ardından kimi haber sitelerinde yazılanların doğru olmadığı belirtildi.

Dün yaşanan küçük çaplı

TERS YÖNDEN GELDİ

FAZ Döküm Yönetim Kurulu Başkanı ve spor insanı Adnan Sak yaşananlarla ilgili şu ifadelere yer verdi: Gebze Muallimköy Mahallesi’nde gündüz saatlerinde bir kaza yaşandı. Ters yönden gelen bir kardeşimiz aracımıza soldan hafif bir şekilde girdi. İnsanız, hepimiz hata yaparız. Benim için önemli olan insanın bedeninde bir şey olup olmadığı. Çok şükür hiçbir sorun yok.

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Bu fotoğrafları bir taksici çekmiş. Olay yerine ambulans da gelmedi, kimsenin burnu bile kanamadı. Yani ortada hastaneye kaldırılan birisi de yok. Tamamıyla hatalı olan taraf karşıdaki kardeşimiz olsa da tutanak bile tutmadık. Ancak bazı haber sitelerinde bir kişinin yaralandığı, hastaneye kaldırıldığı ibareleri var. Bunların hiç biri doğru değil. Gerek bizim şoför arkadaşın, gerek karşı taraftaki kardeşimizin hiçbir sorunu olmadığını öğrendik ve bu bize yetti, kazayı yapan arkadaşa da “Geçmiş olsun” diyerek hiçbir şekilde konuyu derinleştirmedik. Hepimize geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kandıra sahilinde denizde hareketsiz bulunan
Sıradaki Haber Genç adam denizde hareketsiz bulundu