Ağustos ayı genel etkiler ve burçlar

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Ağustos ayı oldukça yoğun göksel etkiler barındırıyor.

İki dolunay ve bir yeni ay deneyimleyeceğimiz Ağustos ayının ilk günü İstanbul saatiyle 21 31 de Kova burcunun 9. Derecesinde dolunay deneyimleyeceğiz. Duygusal ihtiyaçlarımızı temsil eden ay Kova burcunu çok sevmez dolayısıyla bu dolunayda duygularımızdan ziyade mantığımızla ilerliyor olacağız. Dolunay bilinçaltımızı kapalı alanları kontrol dışı olayları temsil eden 12. Evde gerçekleşecek. Bu dolunayla birlikte yenilikçi ve özgür olmak, geleneksel kalıpların dışına çıkarak inandığımız bazı değerleri yıkmak isteyeceğiz. Dolunay Jüpiter kareli, abartılı durumlar, müsriflik, yapamayacağımız bizi zorlayacak sözler verebilir girişimlerde bulunabiliriz.

Genel olarak sosyal gruplar, dernekler, vakıflar, hasta bakım alanları, huzurevleri, hastaneler, azınlıklar, sosyal devlet kurumlarıyla ilgili gündemler yaşayabiliriz.

Astrolojide Kova Parlamento ve yerel yönetimleri temsil etmektedir. Bu alanlarda da haberler ve gelşmeler yaşanabilir. Bir sonraki hafta kova dolunayını detaylarını ve burçlar üzerindeki etkilerini anlatıyor olacağım.

2 Ağustos iletişimi, zihinsel faaliyetlerimizi, kararlarımızı, trafik, araçlar sosyal medyayı, kardeşler ve yakın çevremizi, ticari faaliyetlerimizi temsil eden Merkür gezegeni Satürn ile karşıtlık yapacak. Dolayısıyla bu alanlarda zorlanmalar blokajlarla karşılaşabiliriz. Kişisel hayatlarımızda kendimizi ifade edemediğimiz, anlaşılmadığımızı düşündüğümüz belki de konuşmak istemediğimiz bir süreç olabilir. Kardeşler ve yakın çevremizle iletişim problemleri yaşayabilir, trafikte problemler, aracımızla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Bazılarımız eğitim ve seyahat konularında blokajlar yaşarken, bazılarımızda imza sözleşme konularında kamusal alanlarda problemlerle karşılaşabilir.

Genel anlamda bu karşıtlık başak ve balık burcunda olduğu için sağlık sektörü, çalışma hayatı, ilaçlar konusunda zorlayıcı gündemler duyabiliriz.

Türkiye genelinde baktığımızdaysa Eğitim, ulaşım, araçlar, komşum ülkeler, bilgi ve haberin yayıldığı tüm kuruluşlarla ilgili engel ve blokajlar, sistemsel sorunlar gündem olabilir.

3 Ağustos Plüton ay düğümleriyle t kare dediğimiz zorlu bir enerjide.

Dünya genelinde otorite, yöneticiler, büyük kurum ve kuruluşlar, sistemler, ekonomi vb alanlarda krizlerle dönüşümler yaşanabilir. Genel ve kişisel anlamda rekabet, çatışma, savaş yenilik, girişim, özellikle ilişkilerde manipülasyonlarla dönüşüm, ortaklık ve birlikteliklerde yol ayrımları yaşanabilir.

7 Ağustos Aslan burcunda retro pozisyondaki Venüs ile Boğa burcundaki Uranüs arasında olumsuz enerji akışı ekonomi, borsa, dijital paralar, altın ve değerli madenlerle ilgili ani beklenmedik gündemler yaşanabilir. Venüs Uranüs’ün olumsuz etkileşimi, yer hareketleri, kaza, patlama ve yangınları da tetikleyebilir.

Kişisel hayatlarımızda parasal konular, ilişki, evlilik, ortaklık, estetik güzellik, konularında olumsuz süreçler yaşayabiliriz.

10 Ağustos Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu enerji akışı iletişim, seyahat, eğitim, ticari faaliyetlerimiz, mülk edinme, anlaşma ve sözleşmeler konularında şans ve fırsatlarla karşılaştırabilir. Hukuksal konular, yurtdışı, eğitim, dış ticaret, eticaret, sosyal medya konularında anlaşmalar sözleşmeler yapabilir, olumlu süreçler yaşayabiliriz.

13 Ağustos Güneş ve retro haldeki Venüs Aslan burcunda kavuşumda ve Uranüs ile olumsuz etkileşimde, ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar alanında parasal konularda ani beklenmeyen zorlayıcı gündemler olabilir.

Dünya genelinde siyasiler, liderler, ünlüler, eğlence mekanları, çocuklar, spor camiası, spekülatif yatırımlar alanında ani beklenmeyen olumsuz gündemler duyabiliriz. Yangın, patlama ve kazalara da açık enerjiler var.

16 Ağustos tarihinde İstanbul saatiyle 12:38 de Aslan burcunun 23 derecesinde Venüs kavuşumlu, Uranüs kareli bir yeni ay var. Aslan yeni ayları enerjik, coşkulu, çocuksu taraflarımızı harekete geçirirken, sahne önünde ve görünür olma isteğimizi de arttırabilir. Yeteneklerimiz doğrultusunda yaratıcılığımızın arttığı bu süreçler de her birimiz alkışları toplamak isteyebiliriz. Uranüs kareli bu yeni ay ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler konularında ani beklenmeyen olaylar gündeme getirebilir.

Bu yeni ay ile birlikte Dünya genelinde para piyasaları, altın, genç kadınlar, çocuklar, sanatçılar, siyasiler, liderler, eğlence mekanları, ünlülerle ilgili sansasyonel beklenmeyen ani gündemler getirebilir.

Aslan yeni ayının detaylarını ve burçlar üzerindeki etkilerini zamanı geldiğinde paylaşıyor olacağım.

22 Ağustos eylemlerimizi enerjimizi mücadelemizi temsil eden mars gezegeni herşeyi eriten gölgeleyen Neptün gezegeniyle karşıt. Bu süreçte bedensel olarak yorgun, düşük enerjide hissedebiliriz. Eylemlerimizde hayal kırıklıkları ve başarısızlıklarla karşılaşabiliriz.

23 Ağustos Merkür gezegeni geri hareketine başlamak üzere durağan pozisyona geçiyor. Merkür’ün durağan pozisyonları retro süreçlerinden daha zorlu geçer. 23-24 Ağustos, iletişim. Eğitim, sosyal medya, ulaşım, araçlar, yakın çevremiz, kardeşlerimizle ilgili sorunlar yaşayabiliriz.

Merkür retrosu sürecinde genel olarak Merkür’ün temsil ettiği konularda, iletişim, yazma, alışveriş, ulaşım, taşımacılık, kurye, gazeteciler, yazarlar, eğitim, öğretmenler, ticaret, araçlar konularında yavaşlamalar, aksaklıklarla karşılaşabiliriz.

Merkür’ün geri gittiği zamanlarda karar almamayı ve yeni girişimlerde bulunmamayı öneriyorum. Bu retro sürecinden en çok başak, yay, balık, ikizler burcunda olanlar etkilenecektir.

Aynı gün Güneş Başak burcuna geçiş yapıyor. Başak burçlarının dönemi başlıyor. Her birimiz hedeflerimizi belirlerken ve ilerlerken tıpkı başaklar gibi çok çalışkan ve mükemmeliyetçi olacağız. Yine bu dönemde sağlığımıza, beslenmemize önem verip, rutin kontrollerimizi checkuplarımızı yaptırmak isteyebilir, diyete başlayabiliriz.

Güneş Başak döneminde tüm hayatımızı düzene sokmak isteyecek, hayatımızın her alanında ayıklamalar yapacağız. Kuruntu endişe ve kaygılarımızın tetiklendiği güneş başak döneminde gıda hassasiyetimiz artabilir, bağırsak problemleri yaşayabiliriz. Yılın en verimli ve üretken olduğumuz bu sürecinde hizmet ve üretme odaklı olacağız.

24 Ağustos Mars ve Plüton olumlu açısı girişim ve eylemlerimiz de güç ve başarı vadediyor. Bedensel olarak da güçlü dayanıklı hissedebiliriz.

27 Ağustos Güneş Satürn karşıtlığı depresif, güçsüz hissetmemizi, otoritelerle sorunlar ve blokajlar yaşamamızı, hayatımızın geneliyle ilgili zorluk, gecikme, ertelenme gibi problemlerle karşılaştırabilir. Geçmişte almadığımız ertelediğimiz sorunlar ve sorumluluklar tekrar karşımıza çıkabilir.

27 Ağustos da mars gezegeninin terazi burcuna geçişiyle birlikte uyum, barış ve uzlaşma her zamankinden daha zor olacaktır. Mars terazi burcunda zarardadır ve güzel çalışmaz. Mars gezegeni güç, enerji, mücadele, savaş, cesaret isteyen işler, cerrahi müdahaleleri temsil eder. Terazi burcu ise uyum, barış, evlilik, ortaklıklar, ilişkilerle alakalıdır. Mars terazi sürecinde bu alanlarda mücadelemiz ve savaşımız artabilir. Bu dönemde üreme organları, böbrek, bel çevresi sorunları, estetik operasyonlar artabilir.

31 Ağustos da balık burcunun 7 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayda Satürn etkili hayaller realitenin sırt sırta verdiği dolunayı zamanı geldiğinde detaylıca anlatacağım.

AĞUSTOS AYI KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili koçlar Temmuz sonu itibariyle Ağustos ortalarına kadar sosyalleştiğiniz, eğlenceye harcamalarınızın arttığı bir süreç olabilir, Arkadaşlarınızla alacak verecek konularında problemler yaşayabilirsiniz. Ağustos ayının ilk haftaları sağlığınız, çalışma hayatınız, çalışma ortamınız, evcil hayvanlarınızla ilgili gündemler olabilir. Kariyeriniz konusunda krizlerle dönüşebilir, yenilikler için harekete geçebilirsiniz. Spekülatif yatırımı olanlar bu alanlarda zorlanmalar yaşarken bazılarınızda çocuk, hobi, spor, eğlence kaynaklı harcamaları artabilir.

Ağustos ayının ikinci haftası çalışma hayatı, ticari konularla ilgili girişimler ve maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 13 Ağustos öncesi ve sonrası çocuklar, spekülatif yatırımlar, aşk hayatınızla ilgili ani beklenmedik olumsuz gelişmeler ve bu konular kaynaklı maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eski bir hobinize tekrar başlamak isteyebilir, spora başlayabilirsiniz. Uranüs olumsuz açısı sebebiyle sakatlanmalara dikkat etmenizi öneririm. 10 Ağustos itibariyle ağustos sonuna kadar eski ilişkilerden dönüşler, yeni ilişki başlangıçları olabilir. 4 Eylül Venüs retrosu bitene kadar karşınızdakini iyice tanımadan bir ilişki başlatmamanızı retro sürecinde tanımanızı öneririm, devam eden ilişkisi olanlarda problemler yaşanabilir. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isterken kimileri de istenmeyen gebeliklerle karşılaşabilir. 22 Ağustos zehirlenme ve bağırsak rahatsızlıklarına dikkat edin. Ayın son haftası itibariyle Merkür gezegeni sağlık ve çalışma alanınızda retro harekette olacak, eski sağlık sorunlarınızda tetiklenmeler, çalışma ortamınızda iletişimsel problemler, yazışma mail trafiğinde hatalarla karşılaşabilirsiniz. 24 Ağustos daha önceden hakketmiş olduğunuz görev terfi ya da talebiniz gerçekleşebilir. Bazıları için hastane ve rutin kontroller, evcil dostlarıyla ilgili gündemler olabilir. 27 Ağustos itibariyle odağınız ilişkiler ortaklıklar açık düşmanlarınız ve rakipleriniz olabilir.

AĞUSTOS AYI BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haziran sonu ve Ağustos ayı itibari ile kariyer toplum önü statünüz ailenizle ilgili gündemleriniz olabilir kariyerinizde biraz daha özgür arayışlar içerisinde olduğunuz bu süreçte mantığınızla en doğrusunu seçmek isteyeceksiniz ağustosun ilk haftası itibariyle ilişkiler çocuklar spekülatif yatırımlarınız konularında problemler yaşayabilirsiniz bazılarınız ilişki evlilik ortaklık konularında zorlanmalar ve krizlerle kararlar alarak kendilerine yeni yollar çizmek isteyebilirsiniz. Ağustos’un 2. haftası ev yuva konularında ya da aile içinde eski sorunların aniden tekrar karşınıza çıkması sebebiyle sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta içinde kaza ve yaralanmalar konusunda dikkatli olmanızı öneririm. Bazılarınızın ebeveynlerinin sağlık sorunlarının tekrar eden tetiklenmelerden kaynaklı ani gündemleri olabilir. 10 Ağustos aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırımlar yetenekleriniz doğrultusundaki hobileriniz kaynaklı, şanslı ve olumlu gündemleriniz olabilir. Bazılarınız çocuk sahibi olma kararı alabilir. 14 Ağustos itibariyle aile içinde sıkıntı ebeveyn sağlık problemleri ev yuva konularında yaşanan sorunlarda şifalanmalar yaşanabilir. 22 Ağustos civarı yaşadığınız sorunlar sürecinde sevdikleriniz ve arkadaşlarınızın desteğini görmemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ilişkilerinizde yanıldığınızı aldatıldığınızı düşünebilirsiniz. Merkür 23/24 Ağustos retro harekete geçmek üzere s konumda, özellikle bu iki gün mevcut ilişkilerinizde sorunlar, çocuklarla çatışmalar, yatırımlar konusunda kayıplar yaşanabilir. Ağustos son haftası kariyer konularında motivasyonunuzun arttığı güçlendiğiniz bir süreç çalışma hayatınız günlük rutinleriniz ve sağlığınızla daha çok ilgilendiğiniz gündemleriniz başlıyor olacak. Ağustos son haftası eski bir ortaklık, ya da ilişki konularında sorumluluklar alabilir, arkadaş çevrenizde ayıklamalar yapabilirsiniz. Güzel bir ay dilerim.

AĞUSTOS AYI İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler Temmuz sonu Ağustos ilk haftası seyahat, tatil, yurtdışı konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir. Aile içinde ya da kariyerinizde bazı iletişim problemleri kısıtlanmalar blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı ikizler yeni kariyer olanakları ya da eğitim kaynaklı şehir, ülke değişimi yapmak isteyebilirler. Ağustos ayında Evlilik ortaklık konularındaki krizleri çözenler olabileceği gibi bu alanlarda sonlanmalar yaşayanlarınız da olabilir. Ağustos ayı itibariyle özellikle ikinci haftası kendi iş ticari girişimlerinizi yapmak isteyebilir, bazılarınız araç, gayrimenkul alım satımı gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Maddi manevi sizi zorlayacak olan bu süreçte abartılı davranışlardan ve harcamalardan uzak olmanızı tavsiye ederim. Ağustos son haftası itibariyle ev yuva aile konuları gündeminiz. Son hafta biraz daha işleri yoluna koyduğunuz, spekülatif yatırımlar konusunda şansınızın arttığı bir süreç olabilir. Bazı ikizler eski sevgilileriyle tekrar denerken bazıları da yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Mutlu bir ay dilerim.

AĞUSTOS AYI YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler Temmuz sonu Ağustos ayının ilk on gününe kadar miras nafaka ek gelirler eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Ağustos 1-2 seyahat, eğitim planlarınızda akşama kardeşlerle problemler, trafikte sorunlar yaşanabilir aracınızın bakımlarını yaptırmanızı tavsiye ederim. İkili ilişkiler, ortaklık evlilik konularında iletişim sıkıntıları ve buna bağlı krizler yaşanabilir. Ağustos ikinci haftası itibariyle harcamalarınız konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Arkadaşlarınızla alacak mevzuları bu konularla ilgili beklenmeyen gündemler olabilir. 12/13 Ağustos itibariyle Ağustos sonuna kadar, kariyer fırsatları, terfi bağlantılı gelir artışları yaşanabilir. Bazıları için ek gelir, yeni gelir kaynakları oluşturarak sorunlarını çözme gündemleri olabilir. 23 Ağustos itibariyle Merkür üçüncü evinizde gerileme hareketine başlayacak, sosyal medya, alışveriş, araç alım satımı konularında özellikle Ağustos sonuna kadar dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Trafiğe alkollü, uykusuz çıkmamanızı her zamankinden daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ay sonu itibariyle seyahat, eğitim, yurtdışı konuları , e ticaret , sosyal medya gündemlerinizde aksamalar ve sorunlar olabilir.

AĞUSTOS AYI ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar Temmuz sonu Ağustos ikinci haftası arasında ilişkiler, ortaklıklar alanında gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde özgürlüğü abartabilir bu sebeple sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazıları İçin yeni bir aşk kapıyı çalarken, bazılarınız İçin eski eş, eski sevgiliyle konuları tekrar ele alıp çözmek ve devam etmek yönünde kararlar olabilir. Bazı Aslan burçları mevcut devam eden ortaklıklarında problemler yaşayabilirler. Ağustos un ilk haftası maddi konularda kararsızlıklar, zorlanma ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, birtakım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Aile üyelerinizden birinin ya da sizin sağlık sorunları, görünüm estetik kaynaklı gündemleri olabilir. Hastane gündemleriniz olabileceği gibi, yalnız kalmak inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız için tatil, seyahat planları konusunda kararsız kaldığı net olamadığı durumlar gelişebilir. 1,5 yıl boyunca dokuzuncu evinizde ilerleyecek kuzey ay düğümü size eğitimler, sık sık seyahatler belki de başka bir ülke ve şehirde yaşama imkanları getirebilir. Ağustos ikinci haftası bu fırsatlarla karşılaşabilir, bu konu üstüne planlar yapabilirsiniz. 10 Ağustos itibariyle ay sonuna kadar, görünümünüz, sağlığınız, yaşamınızın tüm alanlarıyla ilgili ani beklenmedik bir kararla başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ağustos ayı içerisinde eski eş, ilişki ya da ortaklık konularında sorunlarla yüzleşip tekrar bir şans vermek isteyebilirsiniz. Merkür 23 Ağustos itibariyle para, özdeğer alanınızda retro hareketine hazırlanacak, özdeğerinizi, kazancınızı sorguladığımız bu süreçte, emeklerinizin karşılığını alamadığınızı, düşünebilirsiniz. 23/24 maddi konularda kandırılma dolandırılma, beklentilerin karşılanmaması durumları yaşanabilir. Ağustos sonu itibariyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz, aracınız, yaşam alanınızla ilgili motivasyon ve mücadelenizin arttığı bir sürece giriyorsunuz. Ağustos sonu Eylül ortası, miras, kredi, borçlar, ameliyat operasyonlarla ilgili sizi zorlayan gündemleriniz olabilir. Kolaylıklar ve güzelliklerle dolu bir ay dilerim.

AĞUSTOS AYI BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve yükselen başaklar Temmuz sonu Ağustosun ilk haftası gündeminiz, sağlık, çalışma ortamı, günlük rutinleriniz, evcil dostlarınız olabilir. Çalışma temponuz ve günlük rutinlerinizin arttığı bu süreçte iş ortamında bazı gerilimler yaşamanız olası. Ağustosun ilk haftası özellikle başkalarının sizi anlamadığını düşünebilir, konuşmak ve iletişimde olmak istemeyebilirsiniz. 12. Evinizde gerileyecek Venüs retrosu gizli kalmış bir takım platonik duygularınızı harekete geçirebileceği gibi gizli birtakım ilişkilere de çekebilir. Venüs retro sürecinde gizli kapaklı yürütülen kaçamakların ortaya çıkma ihtimalini hatırlatmak isterim. Bazı Başaklar arkalarından dönen gizli kapaklı yürütülen birtakım konuları öğrenecekleri, ilişkileri, ortaklıkları, evlilikleriyle ilgili beklentilerini karşılamayan hayal kırıklıkları yaşadıkları bir sürece girebilirler. 10 Ağustos itibariyle ay sonuna kadar ani beklenmedik sağlık problemleri ve hastane gündemleriniz olabilir, Bazı başaklar yeni bir eğitime başlayabilir, sınav vb gündemleri olumlu geçebilir. Tatil planı, yurt dışı seyahati yapmak isteyenler bu alanda harcamalarını abartabilirler. 23 Ağustos itibariyle Merkür gerilemek üzere durağan konuma geçiyor. 1. Evinizde gerileme yapacak Merkür görünümünüz, sağlığınız, yetenekleriniz konusunda gündemlerle eksik bıraktığınız noktaları tamamlamanıza izin verirken, eski ilişki, eski ortaklıklar, düşmanlar ve rakipleriniz konularında da gündemler verecektir. Ağustos sonu itibariyle motivasyon ve mücadelemiz özdeğer ve kazançlar alanınızda olacak. Yeni ek gelir kaynakları oluşturabilirsiniz. Ağustos sonu Eylül ün ortalarına kadar ilişkilerinizde evliliğinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, duygusal olarak kısıtlanmış, depresif hissedebilirsiniz. Ay sonu itibariyle ortaklıklarınız, evlilikleriniz bazılarınız ilişkileriniz konusunda hayal kırıklıkları aldanma ve yanılsamalar yaşayabilirler. Kolaylıkla güzelliklerle dolu bir ay diliyorum.

AĞUSTOS AYI TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Temmuz sonu Ağustos ortası itibariyle eski flörtlerden dönüşler yaşayanlarınız olabileceği gibi yeni bir ilişkiye de başlayanlarınız da olabilir. Mevcut ilişkisi ve flörtü olanlar arkalarından dönem bir takım konuların ortaya çıkması sebebiyle problemler yaşayabilirler. Ay ortasına kadar spekülatif yatırımlarınızda sizi zorlayan durumlar olabileceği gibi, çocuklarınız, eğlence, tatil, hobiler sebebiyle harcamalarınız artabilir. Venüs retrosu 11. Evinizde gerçekleşecek eski bir idealinizi gerçekleştirmek için harekete geçmek isteyebilir, arkadaş ve sosyal çevrenizde arkanızdan konuşulanlar ya da konuştuklarınız ortaya çıkarak problemler yaşayabilirsiniz. 10 Ağustos maddi konularda yeni fırsatlar spekülatif yatırımlarda kazançlar oluşabilir. Kuzey ay düğümünün 7. Evinize geçmesiyle ortaklıklar ve ilişkiler alanınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz Ağustos ikinci haftası itibariyle hayallerinizi ideallerinizi gerçekleştirmek adına topluluk ve gruplara hitap eden yeni başlangıçlar yapabilir, bu çalışmayı ortaklı yürüyebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni bir aşka başlayanlarınız olabilir. Bazılarıysa mevcut ilişkilerinde hayal kırıklıkları, aldanmalar, yanılsamalar yaşayabilirler. Ay sonu itibariyle biraz daha içe döndüğünüz, birtakım hazırlıklarla ilgilendiğiniz süreç olabilir. Ayın son haftası ve eylül ortası itibariyle daha çok görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ilişkilerinizle ilgili motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı, sağlık ya da estetik kaynaklı operasyonel gündemlerinizin olduğu bir süreç olabilir. Mutlu sağlık dolu bir ay dilerim.

AĞUSTOS AYI AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Temmuz sonu itibariyle ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir, bazı krizli durumlar neticesinde yol ayrımına girebilir bu alanlarda yeniliklere ve daha özgür hareket etmeye yelken açabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gündemleri olanlar, aile üyelerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenenler olabilir. Ağustos ayının ikinci haftası kariyerde bazı kadın figürler ya da otoritelerle beklenmedik gündemleriniz olabilir. Yaşanan sorunları abartabilir kariyerinizle ilgili yeni arayışlara girebilirsiniz. Bazılarınız eski iş yerlerinden ya da eski başvurduğu kurumlardan dönüşler alabilirler. 10 Ağustos itibariyle ay sonuna kadar yeni bir işe başlayabilirsiniz. İlişkileriniz flörtlerinizde sorunlar yaşayabilir ilişkiyi ve ilişkinin nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar eski partnerlerden dönüşler olabilir. 23 Ağustos itibariyle Merkür 11. Evinizde retro harekete başlayacak s konumda olduğu özellikle 23/24 Ağustos sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili iletişim sorunları ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz Merkür retrosu sürecinde sosyal çevrenizde hayli ayıklama yapacaksınız gibi görünüyor. Ağustos sonu itibariyle Eylül ortasına kadar çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konularında gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda sizi kısıtlayan sorumluluk almanıza zorlayan durumlar gelişebilir. Ağustos ayı hayatınıza güzellikler getirsin.

AĞUSTOS AYI YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar Temmuz sonu Ağustos ortası itibariyle kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitimler, seyahatler, aracınız, ticari potansiyeliniz gündemleriniz olabilir. Bu tarihlerde seyahat edebilir yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ağustosun ilk haftası kariyer, evlilik, ortaklık, anlaşma ve sözleşmeler konularında bazı sorunlar engeller ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı, başka şehirde yeni bir kariyer fırsatı, ya da mevcut işyerinize bağlı olarak şehir, ülke değişimi gündemleri olabilir. Bazı Yaylar yarım bıraktıkları bir eğitime tekrar başlamak isteyebilirler. Geçmiş bir dava hukuksal bir konu ay sonu Eylül ayına doğru tekrar gündeme gelebilir. 23/24 Ağustos Merkür kariyer alanınızda retro harekete geçmek için durağan konuma geçiyor. Özellikle bu iki gün kariyerde otoritelerle çatışmalar, yazışma ve imzalarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bazıları için aile üyeleriyle yada evlilikleri, ortaklıkları konularında geçmiş bir takım olayların gündeme gelmesi sebebiyle sorunlar yaşanabilir. Ay sonu itibariyle Eylül ortasına kadar odağınız ev, aile, yuva konuları olacak gibi görünüyor. Ağustos sonu itibariyle idealleriniz doğrultusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bu yolda önünüze çıkan problemler karşısında uyumlu olmak barışçıl ilerlemek pekte mümkün olmayacak gibi görünüyor. Arkadaş ortamınız ve sosyal çevrenizle gerilimler yaşadığınız bu süreçte öfkenizi biraz daha kontrol etmenizi tavsiye ederim. Güzel bir Ay geçirmenizi dilerim.

AĞUSTOS AYI OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar Temmuz sonu Ağustos ortası itibariyle maddi geliriniz, varlıklarınız, özdeğeriniz gündemleriniz olabilir. Eski bir borcu yapılandırabilir beklediğiniz miras ya da bir para gelebilir. Nafaka, ek gelir, eş geliri konularında gecikmeler ve sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi kredi çekmek isteyenleriniz de olacaktır. Bazılarınız için tekrar eden sağlık sorunları ya da estetik kaygıları sebebiyle operasyon ameliyat gündemler olabilir. İkinci haftadan itibaren Eylül’ün ilk haftasına kadar ekstra gelirler alanındaki sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. Eş geliri, ortaklı ticari gelirleriyle ilgili artışlar yaşayanlarınız olabilir. 23/24 Ağustos itibariyle Merkür gerileme hareketine başlıyor. Özellikle bu iki gün uzak seyahatler, trafik konularında, e ticaret, dış ticaret ve sosyal medya konularında problemler yaşayabilirsiniz. Bazı Oğlaklar seyahat, eğitim, eşinin ailesiyle ilgili problemler yaşayabilirler. Ağustos son haftası Eylül ortası itibariyle kardeşleriniz, yakın çevreniz seyahatler, aracınız, ticari potansiyelleriniz konularında zorlanmalar blokajlarla karşılaşabilir bu alanlarda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Ağustos ayının kolaylık ve güzelliklerle geçmesini dilerim.

AĞUSTOS AYI KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Temmuz sonu Ağustos ortası itibariyle ilişkiler ortaklıklar evlilikler konularında gündemleriniz olabilir. Özgür olmak ve hayatınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs 7. Evinizde retro hareketiyle evlilik ortaklık ve ilişki alanında bir süre sizi ne istediğiniz ne istemediğiniz konularında sınayacak. Bazılarınız bu süreçte bu konularla ilgili ani beklenmedik onaylar ve gündemler yaşayabilirler.

Ağustos ilk haftası ve sonu bazılarınız ilişki ortaklık ve evliliklerinde sonlanma kararı alırken, bazıları da ortaklık evlilik yapma kararı alabilirler. Bazı Kovalar tutku dolu yeni bir ilişkiye başlayabilirler. 23/24 Ağustos Merkür retro hareket için durağan konuma geçiyor. Özellikle bu iki gün eski bir vergi, borç, ceza ödenmemiş kredi ya da kredi kartı konuları karşınıza çıkabilir. Bu iki gün krizlere açıksınız, sağlık konularında yaralanmalara, kazalar dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ayın son haftası ve Eylül ortası maddi konular, varlıklarınız, borçlar ödemeler konularında yapılandırmalarla, rahatlama yaşayabilir, yeni maddi kaynaklar oluşturmak isteyerek sorumluluklar alabilirsiniz. Mutlu bir ay dilerim.

AĞUSTOS AYI BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Temmuz sonu Ağustos ortası itibariyle bilinçaltı korku ve kaygılarınız tetiklenebilir, geleneksel düşünce ve kalıplarınızdan uzaklaşarak yepyeni fikirler üreterek, yeni konuların hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Bu süreçte hastane ve rutin kontrol gündemleriniz, ziyaret ya da refakatçiliğiniz olabilir. Bazıları kendilerinden saklanan konuların ortaya çıkması sebebiyle içe dönebilir, yanlız kalmak isteyebilirler, bazı balıklar tatile çıkabilirler. Ağustos ilk haftası ve sonu itibariyle yeni bir iş yeni bir birim, yeni bir çalışma ortamı söz konusu olabilir. Bazı balıklar eski bir rahatsızlıklarının tetiklenmesi sebebiyle yeni bir tedaviye başlayabilirler. Ağustos ayında evcil hayvan sahiplenenler olabileceği gibi, evcil dostlarının rutin bakım ve tedavilerini yaptıranlar da olacaktır. 23/24 Ağustos itibariyle Merkür retro harekete geçmek üzere s konumda bu iki gün, sosyal ilişkileriniz, evlilik ortaklık özel ilişkilerinizde iletişimsel ya da yanlış anlama kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz bazılarınız için eski eş ve partner dönüşleri olabilir. İlişkiler, ortaklıklar alanında sorumluluklar almak zorunda kalacağınız Ağustos sonu itibariyle zorlansanız da karşınıza çıkan fırsatlarla güçleneceksiniz. Mucizelerle dolu bir Ağustos ayı dilerim.

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

KARİYER

BOĞA, İKİZLER, YAY, BALIK

AŞK

YENGEÇ, ASLAN, OĞLAK, TERAZİ

PARA

KOÇ, KOVA, BAŞAK, AKREP

Bu HAFTA BURÇLAR NE DİYOR ?

Koç bu hafta ne kadar değerliysem o kadarsınız bende ..

Boğa bu hafta herşey iyi ama keyif alamıyorum.

İkizler bu hafta üzerimde ki kasvet hep nazardan..

Yengeç bu hafta bu aralar para hem en çok sevdiğim hem en çok nefret ettiğim şey.

Aslan bu hafta düşüncelerim ve verdiğim sözlerle ilgili kararsızlık pişmanlığım hatta keşkelerim olabilir.

Başak bu hafta düşünmemek için gereksiz işlerle oyalanıyorum.

Terazi bu hafta olmasını istediğim şeyler var fakat anlamsız korkular yaşıyorum.

Akrep bu hafta her ne yaşarsam yaşayayım her zaman şanslı olduğumun farkındaydım.

Yay bu hafta çokkkk sevilmek istiyor.

Oğlak bu hafta değişmem gereken konular üzerine düşünüyorum.

Kova bu hafta ilgisizliğe tahammül edemiyorum.

Balık bu hafta üzerimde ki ağırlık, mutsuzluk ne zaman geçecek.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

24 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın.

İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.

Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Karma yaratmayın. Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

25 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

26 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

27 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Düşünceleriniz ve duygularınızı doğru ve açık olarak anlatmaya çaba gösterin. Kendinizi kontrol etmekte sıkıntı yaşıyorsanız , maviyle uyumlanın. Kendinizi daha güvende , sakin ve dingin hissetmenizi sağlar.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

28 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi

İlişkilerde dengeli ve sağduyulu olmak gerekiyor.

Sorumluluklarınızı gözden geçirin , inatçılık, karamsarlık, depresyon ve öfkeden uzak kalın.

Sezgilerinizin güçlü , sakin kalarak anlamaya çalışın, ani kararlar ve konuşmalardan uzak durun

Size huzur veren ortamlarda bulunun. Sevdiğiniz hobilerle ilgilenin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

29 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe mor

Bugün inancınıza göre dua edebilirsiniz, meditasyon yapabilirsiniz.

Bugün içinize dönmek, yalniz kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Yeni başlangıçlar yapmak için kararlarınızı gözden geçirin. Dikkatsizlikten ve dağınıklıktan uzak olmaya çalışın. Mor gıdalar tüketin, hafif, az yağlı beslenmeye özen gösterin.

Vitaminlerinizi tam alın

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

30 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 8

Günün rengi ; pembe ,gold

Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol. Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz.

Romantik , sevecen ve samimi ,düşünceli ve şefkatlidir. Anlayış , empati, duyarlılık ve içsel motivasyon verir. Koşulsuz sevgiyi, alıp ve vermeyi hissettirir. Rahatlatıcı hislere ilham veren , olumlu duygu ve düşünce hissettirir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa