Ahmet Çalık: Yeni Karamürsel isteyenler bizimle olacaktır

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, “Karamürsel bizimle birlikte kabuğunu kıracak” dedi. Çalık yeni bir Karamürsel isteyen kişilerin kendileri ile işbirliği içinde olacağını ifade etti.

Ahmet Çalık: Yeni Karamürsel isteyenler bizimle olacaktır

31 Mart yerel seçimlerine 99 gün kaldı. Siyasi partilerin adayları netleşmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli’de 3 ilçe belediye başkan adayı dün gece saatlerinde netleşti. 2019 yerel seçimlerinde 1427 oy fark ile seçimi kaybeden Millet İttifakı adayı Ahmet Çalık, 2024 yerel seçimlerinde de aday gösterildi.

“SAHADAN HİÇ ÇEKİLMEDİK”

Adaylığı dün gece saatlerinde netleşen Çalık Nokta Gazetesine yaptığı açıklamada, “Şimdi 2019 yerel seçimlerinde sonra Karamürsel’in kıymetli vatandaşların gösterdiği ilgi ve teveccüh bizi yeni dönem için de cesaretlendirdi. 5 senedir sahadan hiç çekilmeden çalışmalara devam ettim. Toplum ile olan irtibatı kuvvetlendirdik. İddialı olarak hizmet edebilmek için, Tarlada izimiz bulunsun düşüncesi ile yola çıktık” ifadelerini kullandı.

“KARAMÜRSEL BİR SIKIŞIKLIK İÇİNDE”

“Karamürsel bizimle birlikte kabuğunu kıracak” diyen Çalık, “Yerel seçim boyunca bu sloganı kullanacağız. Karamürsel bir sıkışıklık içinde. Biz Karamürsel’i sıradanlığından kurtarmak için, rağbet edilen bir yer yapabilmek adına çaba göstereceğiz” dedi.

“PROJELERİ MART AYINDA AÇIKLAYACAĞIZ”

Ocak ayının 27’sinde aday tanıtım toplantısı yapacaklarını ifade eden Çalık, “Mart başlarından da meclis üyelerini ve projeleri tanıttığımız bir toplantı olacak. Biz projelerimizin çalışmaları başladı. Proje konusunda şimdilik detay vermiyoruz. Rakiplerimiz henüz belli değil. Biz de hemen duyurmayacğız” dedi.

“YENİ KARAMÜRSEL İSTEYENLER”

Sandık ittifakı düşüncesini de aktaran Çalık, “Yerel seçimler adayların önemli olduğu seçimler oluyor. Hem adaylar hem partiler öne çıkıyor. Aday kimliği, hassasiyeti ve toplumla kaynaşması hepsi önemli. Değişim isteyen bütün kesimlerin bizimle olacağını düşünüyorum. Yeni bir Karamürsel isteyen herkesin bizimle işbirliği içinde olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ