Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Oğuz: İnsanlar beni yanlış anlamasın lütfen

Kocaelispor’un başarılı sağ beki Ahmet Oğuz, Amedspor maçının ardından “Doğulu hakem” söylemi ile ilgili olarak “İnsanlar beni yanlış anlamasın lütfen” dedi.

Kocaelispor’un başarılı sağ beki

1-0 İLE 3-0 ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR

Ahmet Oğuz açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: Milli araya iyi bir şekilde girmek istiyorduk. Ama yediğimiz kırmızı kartlar buna engel oldu. 9 kişiyle mücadele ettik. Yeri geldi pozisyonlar bulduk ama gerçekten çok zor bir şeyi başarmaya çalıştık. Mücadele ettik ama olmadı. Basit goller yedik. 1-0 ile 3-0 arasında benim için dağlar kadar fark var. Bu maçı unutup Manisa maçına odaklanmak istiyoruz. Bu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

BU ARA BİZE İYİ GELECEK

Maçın bir kaza olduğunu düşünüyorum. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. O maçtan sonra birlik beraberlik adına da camiada bir kenetlenme oldu. Baktığınız zaman hem dezavantaj olabilir hem de avantaj olabilir. Çünkü böyle maçlardan sonra alacağınız bir galibiyet tekrar sizi o havaya sokabilir. Bazen de moralsiz olduğunuz zaman bu aralar size iyi gelebilir. Pozitif bir ortam olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi bir kazaydı. Önümüze bakacağız.

BEN SAĞLAMCI BİR İNSANIM

Defansif bir bek olduğum için tabii ki ister istemez istatistik olarak da katkı sağlamak istiyorum. Ama asıl görevimi yapmak istiyorum. İlk önce kendi savunmamızı sağlama almak istiyorum. Sonrasında zaten yapacağımız asist ya da atacağımız gol bizim için ekstra olur. Ben sağlamcı olduğum için bu şekilde düşünüyorum.

KİMSE KARŞIMIZDA DURAMAZ

Geçen haftaki maçtan sonra bana verdikleri destekten dolayı taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim her zaman 12. adamımız olacaklar. Onların gücünü arkamıza aldığımız zaman kimse bizim karşımızda duramaz. Manisa FK’ya baktım. Enteresan ve rahat bir takım. Bu rahatlık onlara dezavantaj da sağlayabilir, avantaj da sağlayabilir. Geçen sezonki İstanbulspor örneğini verebilirim. İstediklerini daha rahat yapıyorlar. Ancak hataya açık bir takım.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK DİYORSAK

Aslında hiçbir zaman rakibi düşünmeyeceğiz, kendimize bakacağız. Bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz bir hedefle yola çıktık. İnşallah bu hedefi de gerçekleştireceğiz. Bu konuda ilerliyoruz. Hedefimiz şampiyonluk diyorsak, inşallah 3 puanla ayrılacağız.

KUSURA BAKMASINLAR

“Doğulu hakem” açıklamasına açıklık getiren Ahmet Oğuz şu ifadeleri kullandı: Ülkemizde bu konu çok hassas. Aslında ben de maçın sonrasında bir enerji, bir ateş basmayla böyle bir açıklama yaptım. İnsanlar lütfen beni yanlış anlamasın. İnsanları kırdıysam kusura bakmasınlar. Böyle bir ayrımcılık yapamam çünkü benim de eşim ve ailesi Mardinli. Maçtan sonra sadece futbolu konuşsaydık. Dediğim gibi bu tür konular hassas olduğu için insanlar farklı tarafa çekebiliyorlar. Tekrar birilerinin kalbini kırdıysam kusura bakmasınlar. İnsanlar söylemleri cımbızla aldıkları için kelimeleri kendileri nasıl isterse o şekilde yönlendiriyorlar.

HAKEMİN TEPKİLERİ İNANILMAZ YANLIŞTI

Hakem ile iletişim kopukluğu yaşadıklarını dile getiren Ahmet Oğuz şunları ifade etti: Pozisyondan sonra hakemle normal bir diyaloga girmek istiyoruz ama tepkileri inanılmaz yanlıştı. “Çıkın şuradan, geç yerine.” söylemleri vardı. Vücut dili ve konuşması bu şekildeydi. Şahit olduğum bir diğer diyalogda da rakibe “Oğlum geç yerine” diyerek samimi bir arkadaşına nasıl konuşursa o şekilde konuşuyordu. Bu da bence kötü bir durum.