Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Sağat: Şampiyonluk için buradayım

Kocaelispor’un yeni transferlerinden Ahmet Sağat’tan ilk açıklama geldi. Başarılı golcü Kocaelispor’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirtti.

Kocaelispor’un yeni transferlerinden Ahmet

Kocaelispor’a Samsunspor’dan bonservisi ile birlikte transfer edilen Ahmet Sağat ilk açıklamasını yaptı. Bir kez daha gol kralı olmak istediğini ifade eden 1996 doğumlu futbolcu şu şekilde konuştu: Birkaç gündür yoğun bir çalışmamız var. Bu hafta hazırlık maçlarına girdik, Adana maçında çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Ancak daha yolun başındayız. Hedefimiz belli… Şampiyon olmak… Tüm şehrin beklentisi var, tabii ki takım olarak bizim de beklentimiz var. Ben de bunun için yani şampiyonluk için buradayım. Bir kez daha gol kralı olmak istiyorum, gol krallığımı da şampiyonluk ile taçlandırmak istiyorum.

SEZON SONUNDA HEPİMİZ MUTLU OLACAĞIZ

Kocaelispor’u yakından takip ediyordum. 2-3 sezon önce bir temasımız da olmuştu ama transferim bu yıla nasip oldu. Takım arkadaşlarıma çok hızlı bir şekilde alıştım, çok güzel bir ortamımız var. Zaten kadro belli, gelen transferler de çok iyi. Hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Sezon sonunda hepimiz mutlu olacağız. Taraftarın desteğini bir yük olarak görmüyorum, destekleri benim için çok önemli ve bu da beni mutlu ediyor. Dolayısı ile bu desteğin karşılığını vermek istiyorum. Taraftarımıza selamlarımı iletiyorum. Bizi desteklesinler… O sene bu sene olacak!