Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 15 Bölüm Full İzle! Aile Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Show TV’nin izleyiciyi ekran başına çivilediği Aile dizisi yeni bölüm geldi. Soykanlarda işler karıştı. Aile dizisi hayranları Devin ve Aslan arasında yeni bölümde neler yaşanacak merak etti. İşte 10 Ekim Salı akşamı yayınlanacak Aile 15. bölüm izleme ekranı..

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Aile dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Show TV’nin büyük merakla takip edilen dizisi Aile yeni bölüm öncesi araştırmalar sıklaştı. 10 Ekim Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak Aile dizisi 15. bölüme, “Soykanlar, bunlar daha iyi günleriniz!” yorumu damga vurdu. Devin ve Aslan arasında neler olacak merak eden seyirciler yeni bölümü beklemeye koyuldu. 15. bölümüyle ekran yolculuğa devam edecek Aile dizisi canlı yayın ekranı haberimizde..

10 EKİM AİLE 15. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AİLE 15. BÖLÜM ÖZETİ

Aile 15. bölümde Soykanlar yalısı büyük hesaplaşmalara sahne olacak. Kartların yeniden dağıtılacağı yeni bölümde Bedri hikayeyi nasıl etkileyecek merak konusu oldu. Aslan’ın Devin’den kendilerine bir şans daha istediği tanıtımda Devin kendinden dahi korktuğunu isyan ederek Aslan’a açıkladı. Soykanların aile içi tüm dengelerinin değişeceği yeni bölümde Cihan’la Hülya arasında yaşanacak savaşın ilk sinyalleri verildi. Aslan’ın ‘aile’ ile ilgili söylediği çarpıcı sözler ve Devin’in acılarını dile getirmesi dikkat çekti. Cihan açıkça Soykanlar’a savaş açtıç Aslan’ın ailesini korumak için neler yapacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

AİLE 14. BÖLÜM NELER OLDU?

Aile dizisinin 14. bölümünde Hülya’nın verdiği karardan sonra Aslan’ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaştı. Karşılıklı silahlar patlamadan hemen önce İlyas, evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili Aslan’a büyük bir ipucu verdi. Şimdi Aslan’ın aklında tek bir soru var. İlyas’ın söyledikleri doğru mu? Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini gören Devin ne yapacağını şaşırdı. Aslan’ın aile ile ilgili söylediği çarpıcı sözler ve Devin’in acılarını dile getirmesi dikkat çekti. Cihan açıkça Soykanlar’a savaş açarken, Aslan’ın ailesini korumak için neler yapacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Boşanmak için harekete geçen Devin’in görüştüğü avukat Serap ise dengeleri değiştirmeye hazır.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Aslan Soykan: Kıvanç Tatlıtuğ

Devin Akın: Serenay Sarıkaya

Hülya Soykan: Nur Sürer

Cihan Soykan: Nejat İşler

Leyla Soykan Sayıcı: Canan Ergüder

İbrahim Soykan: Levent Ülgen

Seher Soykan: Emel Göksu

Tolga Sayıcı: Mert Denizmen

AİLE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR