Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 16 Bölüm Full İzle! Aile Dizisi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisi yeni bölüm geldi. 17 Ekim Salı akşamı izleyiciyi ekrana kilitleyecek Aile dizisinde Aslan ile Devin arasında neler olacak merak edildi. 16. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Aile dizisini kaçırmayın. İşte merakla beklenen Aile 16. bölüm izleme ekranı..

Ekranların fırtınalar estiren dizisi Aile yola devam ediyor. 2. sezonuyla ekrana gelmeye devam eden Aile dizisinde neler olacak merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya fanlarının pürdikkat takip ettiği Aile dizisinde Aslan ve Devin arasında gerilim hat safhaya çıkıyor. Hülya hiç kabullenmediği gelini Devin’i tehdit eder şekilde konuşunca olanlar oluyor. 17 Ekim Salı günü yeni bölümüyle ekrana gelecek Aile dizisinde fırtınalar esiyor. Show TV’nin sevilen dizisi Aile yeni bölüm bekleyen seyirciler merak dolu fragmana kilitleniyor. Yeni bölümde neler olacak merakla bekleyen Aile fanları için canlı izleme ekranı haberimizde. İşte Aile dizisi 16. bölüm..

AİLE DİZİSİ 16. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AİLE 16. BÖLÜM ÖZETİ

Aile dizisi 16. bölümde Aslan’ın evi ateşe verdiği anlar yeni bölüm heyecanını giderek artırıyor. Aile’nin Salı akşamı ekrana gelecek 16. bölümünden yayınlanan ikinci tanıtımda; Aslan’ın Leyla’nın başına gelenlerden dolayı annesini suçlaması izleyenleri şaşırtıyor. Leyla’nın hapishanede zor durumda olduğu görülüyor. Hülya’nın Devin’le tehdit edici konuşması gerilimi artırıyor. Aslan’ın Soykanların meşhur masasını yakması herkesi şaşırtıyor. Masayı yakan Aslan’ın halleri yeni bölüm öncesi izleyicileri heyecanlandırıyor.

 

 

AİLE 15. BÖLÜMSE YAŞANANLAR

Aile dizisinin 10 Ekim Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde Devin’i bir evde koruması altına alan Aslan, işler çözülene kadar onun bir yere gitmesine izin vermedi. Aslan’ın “Bundan sonra baba da benim, imparator da benim, kral da benim!” sözleri dikkat çekti. Hülya, Devin’e tehditler savurdu. Cihan ve Serap’ın yakınlaştığı anlar merak uyandırdı. İlyas’ın silahını ateşlemesi “İlyas kimi vurdu?” sorusunu akıllara getirdi. Devin’in gitmesini engellemeye çalışan Aslan karşısında elinde bir balta ile Devin’i bulurken, ikili arasında neler yaşanacağı şimdiden heyecanla beklendi.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Aslan Soykan: Kıvanç Tatlıtuğ

Devin Akın: Serenay Sarıkaya

Hülya Soykan: Nur Sürer

Cihan Soykan: Nejat İşler

Leyla Soykan Sayıcı: Canan Ergüder

İbrahim Soykan: Levent Ülgen

Seher Soykan: Emel Göksu

Tolga Sayıcı: Mert Denizmen

AİLE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR