Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 17 Bölüm Full İzle! Show TV Aile Dizisi Son Bölüm Tek Parça İzle

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının bir an olsun kaçırmadığı Aile dizisi yeni bölüm geldi. 24 Ekim Salı akşamı yeni bölümü yayına girecek Aile dizisinde Aslan son kalesini kendi elleriyle ateşe verdi. Devin ile Aslan arasındaki çekim izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Aile dizisi 17. bölüm izleme ekranı..

Her hafta salı akşamları yayınlanan Aile dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 24 Ekim Salı akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Aile dizisinde Aslan evi ateşe verdi. Show TV ekranlarının izleyiciyi ekran başına çivileyen yapımı Aile dizisinde iki kadının savaşı ekrana geldi. Aslan para bulmak için Adana’daki halası Nedret’in kapısını çalınca Hülya deliye döndü. Bir yandan ev için gerekli parayı bulmaya çalışan Aslan bir yandan da ablası Leyla’yı aklamak için var gücüyle çalıştı. Devin ve Aslan’ın iki veli olarak okul yolunu tuttuğu anları gören izleyiciler yeni bölümü beklemeye koyuldu. İşte merakla beklenen Aile dizisi 17. bölüm..

SHOW TV AİLE 17. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DİZİSİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

24 Ekim Salı izleyiciyle buluşacak Aile dizisinde Devin’in, “Her şey başka olabilirdi” sözleri damga vurdu. İzleyiciyi şok eden yeni bölüm fragmanında Aslan son kalesini ateş verdi. 17. bölümde İlyas ise Aslan’ın düştüğünü görünce intikam çanlarını çalmaya başladı. Devin, Aslan’ın işinin hallolması için Nedret’in ayağına gitti. Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri konu eden Aile dizisinde tehlike çanları çaldı. Aslan ve İlyas arasında yaşanacaklar geceye damga vurdu. Devin tüm gururuyla Nedret’in kapısını çalsa da aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alınmaya devam etti.

 

AİLE DİZİSİ 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aile dizisi 16. bölümde Devin’in çocuklar için çiftlik eve dönmesiyle birlikte Soykanlar için yeni bir dönem başladı. Açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesildi. Cezayı ödeyebilmek için marinada ortak arayışına giren Aslan’ın kapısını çalacağı ilk kişi Adana’da yaşayan halası Nedret Soykan oldu. Ancak Nedret bu teklifi kabul etmek için Hülya’dan onu zorlayacak bir şey istedi. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açıldı. Nedret’e duyulan ihtiyaç Hülya’yı öfkeden deliye döndürdü. Aslan para için başka yollar bulmaya çalıştı. Diğer yandan da Leyla için uğraştı. Leyla’nın suçsuzluğu için Aslan ve Devin iki veli olarak okula gitti.

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aslan Soykan: Kıvanç Tatlıtuğ

Devin Akın: Serenay Sarıkaya

Hülya Soykan: Nur Sürer

Cihan Soykan: Nejat İşler

Leyla Soykan Sayıcı: Canan Ergüder

İbrahim Soykan: Levent Ülgen

Seher Soykan: Emel Göksu

Tolga Sayıcı: Mert Denizmen

AİLE DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR