Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 18 Bölüm Fragmanı! Aile Dizisi Son Bölüm İzle

Dram severler gözlerini Aile dizisi yeni bölüme çevirdi. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının dört gözle beklediği yeni bölüm fragmanı geldi. Şok aldatma sahnesinin geldiği yeni bölüm fragmanına boşanma davası damga vurdu. İşte merakla beklenen Aile dizisi 18. bölüm fragmanı..

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile yeni bölümde neler olacak merak edildi. Soykanlara aile olduklarını hatırlatan tek yerin sofra olduğu bir kere daha gündem oldu. Aslan, amcasıyla ilgili karanlık işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağına bindi. Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişti. Her şeyin bu özetle başladığı Aile dizisinde 18. bölüm geldi. Salı akşamlarının heyecanla izlenen yapımında yeni bölüm fragmanı geldi. Aslan ve Devin arasında yaşanacakları mercek altına alan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. 31 Ekim Salı günü yeni bölümüyle izlenecek Aile dizisinin 18. bölümüne şok boşanma damga vurdu. Aslan Devin’i aldattı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu oldu. İşte Aile dizisi 18. bölüm fragmanı..

AİLE DİZİSİ 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aile dizisi son bölümde Devin, her şey başka olabilirdi dedi. Aslan son kalesini ateş verdi. İlyas ise Aslan’ın düştüğünü görünce intikam çanlarını çalmaya başladı. Devin, Aslan’ın işinin hallolması için Nedret’in ayağına gitti. Devin tüm gururunu alıp Nedret’in kapısını çaldı. Çiftlik evde çıkan yangının ardından Hülya hayattaki en büyük kalesi olan evini kaybetmenin acısını yaşarken Aslan, Leyla’yı hapisten kurtarmak için elinden geleni yaptı. Bunun için de Melek’in yaşaması gerekmektedir. Aslan’ın kirli işlere döndüğü öğrenen İlyas ve Cihan, bu durumu bir fırsat olarak görürler. İlyas marinada Aslan’la ilk kez karşı karşıya gelirken; Cihan ise Soykanları bitirecek yeni bir hamle için harekete geçti. Sevdikleri ölmesin diye psikolog olan Devin’in annesi Aslan’a, “Aşkın öldürdüğü birini ailesi iyileştirebilir mi” dedi. Aslan’dan, “Ailesinin öldürdüğü birini aşkın iyileştirdiğini yakından gördüm” yanıtı geldi. 31 Ekim Salı günü ekrana gelecek Aile yeni bölümde boşanma krizi patlak verdi.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI 

Aslan Soykan: Kıvanç Tatlıtuğ

Devin Akın: Serenay Sarıkaya

Hülya Soykan: Nur Sürer

Cihan Soykan: Nejat İşler

Leyla Soykan Sayıcı: Canan Ergüder

İbrahim Soykan: Levent Ülgen

Seher Soykan: Emel Göksu

Tolga Sayıcı: Mert Denizmen

AİLE DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

DİĞER VİDEOLAR