Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 18. Bölüm Full İzle! Show TV Aile Son Bölüm Full İzle Youtube Tek Parça

Aile dizisinin yeni bölümünde yaşanacakları merak eden izleyiciler yeni bölüm özetini mercek altına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranlarının kaçırmadığı Aile 18. bölümde eski amcayla aynı masada son bir akşam yemeği yendi. Devin’in annesinin Aslan’a soruları bomba etkisi yarattı. İşte Aile dizisi 18. bölüm full izle ekranı..

Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasının hikayesi çok beğenildi. Show TV ekranının en sevilen yapımlarından olan Aile dizisinde aile içinde değişen dengeler ekrana geliyor. Aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alan dizide bu akşamki bölüm merakla bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını harekete geçiren Aile 18. bölümde kendisini aldattığını düşünen Devin mahkeme yoluna düşüyor. Eski amcayla aynı masada son bir akşam yemeği yeniyor. 31 Ekim Salı akşamı ekrana gelecek Aile dizisinin yeni bölümüne dair tüm detaylar haberimizde. İşte Aile dizisi 18. bölüm full izle ekranı..

SHOW TV AİLE 18. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DİZİSİ 18. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

31 Ekim Salı akşamı 18. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Aile dizisinde son akşam yemeği masası kuruluyor. Ekrana gelen son bölümde Soykan çiftliğini yakan Aslan’ın “Burası benim son kalem Devin!” sözleri dikkat çekiyor. Eski amcayla aynı masada son bir akşam yemeği yaniyor. İlyas Koruzade marinayı ele geçirmek için harekete geçiyor. Aslan ve İlyas’ın karşı karşıya geldiği anlar heyecanı artırırken, tanıtımın bir başka çarpıcı gelişmesi Devin’in Nedret Soykan’ın elini öpmesi oluyor. Diğer tarafta Aslan ve Devin arasındaki aşk merak ediliyor. Aslan Devin’i kıskandırmak için başka bir kadınla konuşuyor. Aslan’ın kendisini aldattığını düşünen Devin mahkemenin yolunu tutuyor.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Aslan: Kıvanç Tatlıtuğ

Devin: Serenay Sarıkaya

Hülya: Nur Sürer

Cihan: Nejat İşler

Leyla: Canan Ergüder

İbrahim: Levent Ülgen

Seher: Emel Göksu

Tolga: Mert Denizmen

DİĞER VİDEOLAR