Aile 19. Bölüm Full HD İzle! Show TV Aile Son Bölüm Tek Parça İzle Youtube

Ekranın yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı aynı yapımda buluşturan Aile dizisinin yeni bölüm geldi. 7 Kasım Salı akşamı 19. bölümü yayınlanacak Aile dizisinde bir kere kan suya damladı. Soykanlarda işler tamamen karıştı. İşte Aile 19 bölüm full HD izleme ekranı..

Aile dizisi yeni bölüm araştırmaları sıklaştı. Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın hayatını ele alan Aile dizisinde yaşanacaklar merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü ekrana gelen Aile dizisi son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 7 Kasım Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak Aile dizisinde bu akşamın özeti geldi. Aslan kendi elleriyle hazırladığı masaya tüm aileyi topladı. Aile sofrasında ölümün kıyısına gelen İbo, kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı vermeye başladı. O gece yaşananlar Kaya ve Zeyno için büyük bir travma yarattı. Çocukların evden gitmek istemeleri üzerine Devin harekete geçti. Tek amacı ailesini bir arada tutmak olan Aslan, Devin’in vesayet davasının bir tarafı olduğunu öğrendi. Bu durum ikiliyi karşı karşıya getirdi. Kan suya damladı ve Aslan'dan, "Bu ailedeki iki tane kural hala ölmedi. Bir ölü evine yemek gider, iki aileler sofrada buluşur, ne konuşmaları gerekirse sofrada konuşurlar" sözleri damga vurdu. Show TV'nin en sevilen yapımlarından olan Aile dizisi 19. bölüm ekranı geldi. İşte merakla beklenen 7 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek Aile dizisi 19 bölüm ekranı..

SHOW TV AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DİZİSİ 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

7 Kasım Salı günü yeni bölümü yayınlanacak Aile dizisinde bu akşam kana su damladı. İbo'nun yaşam savaşı izleyiciyi duygulandırıyor. Devin'in Nedret’i ikna etmesiyle marinaya aranılan ortak bulunuyor. Ancak Nedret’in İstanbul’a gelişi aile içindeki tüm dengeleri alt üst ediyor. Hülya artık birlikte yaşayacağı azılı düşmanına karşı evdeki hakimiyetini korumaya çalışıyor. Eski defterler bir bir açılıyor. Diğer taraftan Aslan da ortağı Bedri’ye karşı marinadaki hakimiyetini korumaya çalışıyor. Aslan bir yandan da işlerini baltalayan hainin peşine düşüyor. İbo'nun artık kendileri için büyük bir tehdit olduğunu gören İlyas ve Serap onu oyun dışı bırakmaya çalışıyor. Devin Aslan'ı hiç yalnız bırakmıyor. Aile sofrasında ölümün kıyısına gelen İbo, kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı vermeye başlıyor. O gece yaşananlar Kaya ve Zeyno için büyük bir travma oluyor. Çocukların evden gitmek istemeleri üzerine Devin harekete geçiyor. Tek amacı ailesini bir arada tutmak olan Aslan, Devin’in vesayet davasının bir tarafı olduğunu öğreniyor. Bu durum ikiliyi karşı karşıya getiriyor. Devin hatırlamak bile istemediği yıllar önceki o geceye dönüyor. Aslan ise Devin'i yalnız bırakmıyor. Sevdiği kadını aşkın iyileştirici gücüne inandırmaya çalışıyor. Leyla tarafında işler iyice sarpa sarıyor. Aslan içlerindeki haini sonunda buluyor. Tüm aileyi elleriyle hazırladığı yeni masada topluyor. Tüm Soykanlar bir araya gelince bombanın pimi çekiliyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Aile dizisi yeni bölümde..

Aile 19. Bölüm Full HD İzle! Show TV Aile Son Bölüm Tek Parça İzle Youtube - Resim : 1

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Salı günleri ekrana gelen Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer gibi isimler yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ Aslan rolü ile, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise Devin rolü ile izleyici karşısına çıkıyor.