Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 23 Bölüm İzle! Aile Yeni Bölüm Full İzle! Aile Son Bölüm İzle Youtube! Aile Hülya Öldü Mü?

Aile yeni bölümde Hülya Soykan ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geliyor. 5 Aralık Salı günü yeni bölümü izleyici karşısına çıkan Aile dizisinde Aslan, “Annem yaşayacak değil mi” diyerek hayıflanıyor, onu sakinleştirmek ise en yakını Devin’e düşüyor. Peki, Aile Hülya Soykan öldü mü? Nur Sürer diziden ayrılacak mı? İşte tüm merak edilenlerin yer aldığı Aile 23 bölüm izle ekranı..

Salı günleri Show TV’de yayınlanan Aile dizisi final öncesi geri sayım başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinin final kararı geri çekilmedi. Planlandığı gibi 30. bölümde final yapacak olan Aile dizisi 23. bölümüyle izleyicilerin karşısındaki yerini aldı. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Aile dizisinde yeni bölüm yaşanacaklar merak edildi. 5 Aralık Salı günü 23. bölümünü izleyecek olan seyirciler Aslan Soykan’ın, “Annem yaşayacak değil mi” diyerek gözyaşlarına boğulmasına kilitlendi. Bu akşam ekrandaki yerini alacak olan Aile dizisinde Hülya Soykan öldü mü merak edildi. Seyirciler Nur Sürer diziden ayrıldı mı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Peki, Aile dizisi 23. bölümde neler olacak? İşte Aile 23 bölüm izle ekranı..

SHOW TV AİLE 23 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DİZİSİ 23. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

5 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da yayına giren Aile 23. bölümde Hülya Soykan hastanelik oluyor. 30. bölümüyle final yapacak olan Aile dizisinin sondan 7. bölümüne Aslan’ın annesi Hülya ölmesin diye dua edişi damga vuruyor. Soykanlar için yeni bir dönem resmen başlıyor. Aslan ve Devin aşklarını kaldıkları yerden yaşamaya devam ederken eve cenaze mi gelecek merak ediliyor. Devin, tüm yaşananlardan sonra ikisine de iyi geleceğini düşündüğü bir öneriyle geliyor. Çift terapisine başlayan Devin ve Aslan Soykan ilişkilerini gözden geçiriyor. Aile yeni bölümde Hülya ise eski gücünü geri kazanabilmek için harekete geçiyor. Terapi sırasında bütün suç anlarını anlatmaya başlayan Aslan Soykan şoke ediyor. Yeni bölüme Devin’in, “Anne babamız hayattayken hala çocuğuzdur” sözü dikkat çekiyor. Büyük haladan Devin’e, “Hülya bir akrep, ondan uzak duracaksın. Yoksa yine seni kandırır, zehrini akıtır” uyarısı geliyor. Peki, Aile Hülya Soykan öldü mü? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Aile 23. bölümde..

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Aile dizisi kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer gibi ünlü oyuncular var.

DİĞER VİDEOLAR