Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 25. Bölüm Full İzle! Show TV Aile Yeni Bölüm İzle Tek Parça! Aile Son Bölüm Full İzle

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yeni bölüme odaklandı. 19 Aralık Salı akşamı ekrandaki yerini alan Aile 25. bölüm geldi. Büyük final öncesi son bölümler gündem oldu. Soykan ailesinin masada toplandığı anlarda Kıvan. Tatlıtuğ’un Leylim Ley şarkısını söylediği anlar damga vurdu. İşte Aile 25. bölüm izle..

Show TV ekranında yayınlana Aile son bölüm full izle ekranı ardından yeni bölüm başladı. 19 Aralık Salı akşamı saatler 20.00 olduğunda ekrandaki yerini alan Aile dizisinde Soykan ailesi masada toplandı. Aile 25. bölümde Cihan, Serap’ı da alıp aile tatiline sürpriz bir şekilde katılmaya karar verdi. Serap ise geçmiş hesapları kapatmak üzere herkesten gizli planını işletmeye başladı. Sevdiği kadının yaralarını sarmak isteyen Cihan, son çare Aslan ve Devin’den yardım istedi. Aslan, Devin, Cihan ve Serap’ın bir arada olduğu geceyi izleyenler şoke oldu. Serap’in gizlediği sır açığa çıktı. Aile tatilinde Hülya’nın eline, Nedret’i köşeye sıkıştıracak bilgi geçince olanlar oldu. Bedri ve İlyas’ın hesaplaşma vakti geldi. Merakla beklenen Aile fragman izlenmeye başladı. İşte Aile 25. bölüm izle ekranı..

SHOW TV AİLE 25. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=UPTAA4I7OIs

AİLE 25. BÖLÜM FULL İZLE 19 ARALIK 2023

Aile 25 bölüm izle ekranı geldi. 19 Aralık Salı günü ekrandaki yerini alan Aile yeni bölümde çift terapisine devam eden Aslan ve Devin, baş başa tatil planı yaptı. Hastalığı ilerleyen Seher’in durumu iyice kötüleşti. Aldıkları haberden sonra ikili tatillerini Seher’in de doğum gününü kutlayacakları bir aile tatiline çevirdi. Seher’in son bir isteği oldu ve dünya gözüyle Cihan ve Serap’ı da bu tatilde görmek oldu. Aslan bu fikre mesafeli yaklaşırken Hülya’nın tavrı çok daha sert oldu. Hülya’nın tepkisi Serap’ın geçmişiyle ilgili bir şeyler bildiği şüphesini tırmandırdı. Aslan ve Devin’i harekete geçiren Hülya’nın Serap ile ilgili sakladığı sır nedir merak edildi. Aile dizisi yeni bölümde Aslan ve Devin’in tatil için yola çıktığı renkli anlara ekrana geldi. Cihan’ın Serap için ikiliden yardım istemesi tüm dikkatleri çekti. Soykan ailesi üyelerinin toplanıp sofrada Leylim Ley şarkısını söyledikleri anlar fragmana damga vurdu. Serap’ın Hülya Soykan’ın karşısına dikilip silah doğrultması gerilimi iyice artırdı. Patlayan silah sesi ardından Serap, Hülya’yı vurdu mu sorusu akıllara geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Aile yeni bölümde..

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Salı günleri yayınlanan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu gibi isimler yer alıyor.

DİĞER VİDEOLAR