Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 28. Bölüm CANLI İZLE! Aile 28 Bölüm İzle Full TEK PARÇA! Show TV Aile Dizisi Son Bölüm İzle Youtube! Show TV Aile Dizisi 28. Bölüm İzle

30. bölüm ile ekran macerasını noktalayacak olan Aile dizisinde son bölümler geldi. Geri sayıma geçen Aile dizisi 28. bölümde Aslan ve Devin’in Adana macerası başladı. Babaannesini Adana’ya götüren Aslan’ın imtihanı bitmedi. “Sana söz Aslan Soykan’ın canını alacağım” mesajı geldi. İşte Aile 28 bölüm full izle ekranı..

Büyük finale son 2 bölüm kalan Aile dizisi son bölüm izle ekranı geldi. 16 Ocak Salı günü ekrandaki yerini alan Aile dizisi son bölüm ekranında yaşanacaklar geceye damga vurdu. İstanbul Adana uçağı bu kez Devin ve Aslan için kalktı. Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisinde büyük final öncesi son bölüm zamanı geldi. Devin’i kaybetme korkusu yaşayan Aslan bu kez kendi canını kurtarmanın derdine düştü. Her hafta salı günleri yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Aile dizisi 28. bölüm ekranında Soykan ailesi bir kez daha masadan ayrıldı. Aile dizisi son bölüm izle ekranında Aslan, Devin ve Seher’in Adana macerası başladı. Show TV salı dizileri arasında yer alan Aile dizisi son bölüm ekranında Hülya kalbinin kapılarını Devin’e açtı. Aile İlyas Koruzade ölümüyle silahlar bu kez Aslan için patladı. İzleyenlerin beklediği Aile canlı izle ekranı haberimizde. İşte Aile 28 bölüm full izle linki..

AİLE 28. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE 28 BÖLÜM TEK PARÇA 

16 Ocak Salı akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Aile dizisinde büyük final heyecanı başladı. Aile 28. bölüm izle ekranı geldi. 30. bölüm ile ekran macerasını noktalayacak olan Aile dizisi 28. bölüm başladı. Devin’i kaybetme korkusunu ciğerlerine kadar yaşayan Aslan ölümle burun buruna geldi. Her sahnesi olay olan Aile yeni bölümde Aslan Soykan babaannesi Seher’i Adana’ya götürdü. Devin’in kardeşi ile Bedri’nin yakınlaşması iki aileyi karşı karşıya getirdi. Aile 28. bölüm Aslan, Devin ve Seher’in Adana’ya bici bici yemeye gittiği sırada yüzleri güldü. İçleri ısıtan sıcak anların yaşandığı Aile dizisinde Hülya’dan Devin’e, “Ben seni çok yeni buldum, hiç kaybetmek istemiyorum” sözleri geldi. Ölümden dönen Devin sonunda Hülya Soykan’ın kalbini fethetti. Aile 28. bölüm izle ekranında silahlar bu kez Aslan Soykan için patladı. Peki, Aslan bu kez namludan kaçabilecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası 16 Ocak Salı akşamı saat 20.00’da Aile yeni bölümde..

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu

DİĞER VİDEOLAR