AİLE DESTEK HABERLERİ SON DAKİKA 2024: Aile Destek Ödemesi Bitti Mi? Temmuz Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Her ay hak sahiplerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek ödemelerinde gözler temmuz ayına çevrildi. Ödemelerin yapılıp yapılmayacağını merak eden vatandaşlar sorgulamaları hızlandırdı. Peki, aile destek ödemesi bitti mi? Temmuz aile destek ödemesi ne zaman yatacak? İşte yanıtı..

AİLE DESTEK HABERLERİ SON DAKİKA 2024: Aile Destek Ödemesi Bitti Mi? Temmuz Ayı Aile Destek Ödemesi Ne Zaman Yatacak?

Aile destek programı bitti mi merak eden vatandaşlar sorgulamaları hızlandırdı. 18 Temmuz Perşembe gününün gelişiyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay yatırılan Aile Destek Programı ödemeleri beklenmeye başladı. 12 aylık süreyle verilen ödemelerde temmuz hesapları başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş merak edilen ödeme takvimine dikkat çekti. Peki, aile destek ödemesi bitti mi? Temmuz ayı aile destek ödemesi ne zaman yatacak? İşte aile destek haberleri son dakika 2024..

TEMMUZ AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Son dakika açıklaması yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırdıklarını söyledi. İhtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapıldı. "Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” diyen Bakan Göktaş ödemelerin hesaplara geçtiğini söyledi.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ?

Aile Destek Paketi kapsamında her ay düzenli olarak verilen yardım ödemeleri en fazla 12 ay süreyle 850 ile 1250 TL olarak yatırıldı. Aile Destek Yardımı son ödeme tarihi temmuz ayı oldu. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi Temmuz ayında yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ