AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ? 2024 Haziran Aile Destek Ödemesi Yattı Mı? Aile Destek Ödemesi Uzatıldı Mı, Ne Zaman Son?

Aile Destek Programı ödemesi alan ihtiyaç sahipleri gözlerini haziran ayı ödemelerine çevirdi. İkinci kez ödeme süresi uzatılan aile destek ödemelerinde son durum merak edildi. Yardım alan vatandaşlar aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 sorusuna yanıt aradı. Peki, aile destek ödemesi bitti mi? Aile destek ödemesi uzatıldı mı? İşte yanıtı..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ? 2024 Haziran Aile Destek Ödemesi Yattı Mı? Aile Destek Ödemesi Uzatıldı Mı, Ne Zaman Son?

Haziran ayının ortalarını yaşadığımız bugünlerde gözler aile destek ödeme takvimine çevrildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takip edilen Aile Destek Ödemeleri son durum markaja alındı. Ödemelerin uzatılıp uzatılmayacağını merak eden ihtiyaç sahipleri en fazla 12 ay süreyle yapılan ödemelere odaklandı. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Aile destek ödemesi bitti mi? İşte merak edilenler..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ?

Çok sayıda vatandaşın merak ettiği aile destek ödemesi bitti mi bilindiği üzere ödemelerin geçtiğimiz yıl süresi uzatıldı. Aile destek programı son ödeme tarihi 2024 Temmuz olarak açıklandı. Temmuz ayında hesaplara geçecek aile yardımı ödemeleri ile takvim sona erecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla öne çektiklerini söyledi. Aile destek ödemesi 7 Haziran 2024 tarihinde hesaplara yatırıldı. Aile destek ödemesinin uzatılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Aile destek ödemesi 2024 yılında 850 ile 1250 TL arasında değişiyor. En fazla 12 ay süreyle verilen Aile Destek Programı ödemeleri için son dönem haziran olarak açıklandı. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi için temmuz açıklaması yapıldı. Haziran ayı ödemeleri 7 Haziran 2024 tarihinde yapıldı.

Kaynak: Şermin Temur