AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK 2024? Eylül Ayı Aile Destek Ödeme Tarihi! e-Devlet Aile Destek Ödeme Sorgulama

11 Eylül Çarşamba günü aile destek ödemeleri araştırılmaya başladı. Devletten destek alan vatandaşlar gözlerini ödemelerin yapılacağı güne çevrildi. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK 2024? Eylül Ayı Aile Destek Ödeme Tarihi! e-Devlet Aile Destek Ödeme Sorgulama

11 Eylül 2024 Çarşamba gününün gelişiyle aile destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Eylül ayında devletten yardım alacak olan vatandaşlar ödemelerin yapılacağı tarihi beklemeye koyuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine verilen ödemelerde tarih geldi. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte ödeme tarihi..

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

Her ayın 15'i ile 31'i arasında ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına geçen aile destek ödemeleri eylül ayında yatmaya devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine verilen aile destek ödemeleri hanelerin kişi başına düşen gelir tutarına göre yatırılıyor. Ödemeler 850 ile 1250 TL arasında değişiyor. Aile Destek Programı Eylül ödemelerinin 15 Eylül ile 31 Eylül günleri arasında hesaplarda olacağı biliniyor.

E-DEVLET AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur