Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI 2024: Aile Destek Ödemesi Yattı Mı? Ne Zaman Yatacak? Mayıs Ayı Aile Destek Ödmeesi

Mayıs ayı Aile Destek Programı ödemeleri beklemeye başladı. Ödemelerin hesaplara yatıp yatmadığını merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Mayıs ayına girişle birlikte Aile Destek Programı ödemeleri hangi gün yatacak sorgulandı. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

Mayıs ayı Aile Destek

Aile Destek Programı ödemeleri araştırmaları hızlandı. Mayıs ayına girişle birlikte gündemin ilk maddesi Aile Destek Ödemeleri oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay düzenli olarak hesaplara geçiyor. Arama motorlarında aile destek ödemesi yattı mı araştırması yapılıyor. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? Aile destek ödemesi ne zaman bitecek? İşte merak edilenler..

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ YATTI MI?

Aile Destek ödemeleri yattı mı merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki ailelere yapılacak ödemeler hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirleniyor. Aile Destek Programı Mayıs ödemeleri ayın 15’i ile 31’i arasında hesaplara geçecek.

AİLE DESTEK ÖDEME SORGULAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay vatandaşların hesaplarına yatıyor. Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden öğrenebiliyor. Bunun için aşağıdaki linke tıklayarak e-Devlet sistemine giriş yapın. Karşınıza çıkan ekranda “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı” “Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama” ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapın.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI 

Türk vatandaşı olmaması

Mavi Kart sahibi olması

Yerleşim adresinin yurt dışında olması

18 yaşından küçük olması