Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile Dizisi 26. Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Show TV Aile Dizisi 26 Bölüm İzle Full HD! Aile Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Büyük finale geri sayıma geçen Aile dizisinde yılın son bölümü geldi. Soykan ailesi yeni bebek sevinci yaşarken, “Aslan da tadacak evlat acısını demek ki!” sesleri yükseldi. 26 Aralık Salı akşamı yayında olan aile 26. bölümde Cihan’ın tehdidiyle şoke olan Hülya’nın sakladığı tüm sırlar ortaya saçıldı. İşte Aile 26 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

Aile 26. bölüm zamanı geldi. Show TV Aile dizisi milyonların merakla beklediği yeni bölümle haftaya başladı. 2023 yılının son bölümü ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan Aile dizisi izle linki geldi. Bir yandan Aile dizisi oyuncuları araştırması yapan izleyiciler bir yandan da yeni bölümde yaşanacakları mercek altına aldı. 26 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da yayına giren Aile dizisinde Devin’in hamile olduğu ortaya çıktı. Soykan ailesinde bebek sevinci yaşanırken “Aslan da tadacak evlat acısını demek ki!” sözüyle herkes sarsıldı. Cihan Soykan’ın tehdit ettiği Hülya Soykan her şeyi açıklamaya mecbur kaldı. Aslan, “Ben o sofraya sadece anamla otururum, o adamın karısıyla oturmam” deyip resti çekti. Aile Cihan yıllar önce herkesin gözü önünde karısı gencecikken Hülya’nın kocasının ona yaptıklarını öğrenme zamanı geldi. İşte Aile dizisi 26. bölüm izle linki..

SHOW TV AİLE DİZİSİ 26 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE 26. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE 

26 Aralık Salı akşamı 2023 yılının son bölümü ile ekrana gelen Aile dizisinde kan döküldü. Serap’ın intikam hırsı herkesi derdinden sarstı. Aile yeni bölümde bir araya gelen Aslan, Devin, Cihan ve Serap felaketi yaşadı. Gecenin sonunda Serap’ın herkesi şaşkına çevirecek hamlesi izleyenleri şaşkına çevirdi. Devin’in hamile olduğunu öğrenen Aslan sevinçten havalara uçarken, “Aslan da tadacak evlat acısını demek ki!” sözünü duymasıyla beyninden vurulmuşa döndü. Büyük finale az bir zaman kala yola devam eden Aile dizisi 26. bölüme Aslan’ın, “Babalarının günahlarını evlatları çeker derler. O yüzden borcumu ödemeye geldim sana” sözü damga vurdu. Devin’le seanslarına devam eden Hülya Soykan’a, “Hiçbirimiz ailelerimizin günahlarının sorumluluğunu taşımak zorunda değiliz” uyarısı geldi. Adanalı Bedri harekete geçti ve ortalık savaş alanına döndü. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Aile 26. bölümde..

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu

DİĞER VİDEOLAR