Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Aile Dizisi 2. Sezon Ne Zaman?

Aile dizisi birinci bölümü yayınlandığı andan beri Türkiye’de yer yerinden oynadı. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini buluşturan Aile dizisinin yeni sezonu büyük merakla beklenmeye başladı. Peki, Aile dizisi yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

Aile dizisi birinci bölümü

Aile Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Aile Dizisi 2. Sezon Ne Zaman?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi yayın hayatına devam ediyor. İlk bölümden bu yana ekranda fırtınalar estiren dizide taş üstünde taş kalmıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aile dizisinde Devin’in hamile oluşu her şeyi değiştiriyor. Sezon finali ardından büyük bir merakla Aile dizisi 2. sezon bekleyen izleyiciler sürpriz üstüne sürprizle karşılaşıyor. Tüm bunların yaşandığı Aile dizisinin yeni sezonunda yaşanacaklar merak ediliyor. Peki, Aile yeni sezon ne zaman? İşte yanıtı..

AİLE DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ortaklığında başlayan Aile dizisi için tarih verildi. Aile dizisi yeni sezon tarihi 3 Ekim 2023 Salı olarak açıklandı. Her salı akşamı saatler 20.00’da yeni bölümüyle yayına girecek olan Aile dizisi 14. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan büyük bir ilgiyle takip edilen Aile dizisi 30. bölüm ile final yapacak. Hem Show TV yönetimi hem de başrol oyuncularının doğruladığı karar değişecek mi önümüzdeki günlerde açıklanacak.

aa-2

AİLE SON BÖLÜM NELER OLDU?

Hülya’nın verdiği karardan sonra Aslan’ı öldürmeyi planlayan İlyas, büyük bir sürprizle karşılaştı. Karşılıklı silahlar patlamadan hemen önce İlyas, evlatlık sırrı ve ailenin kanlı geçmişiyle ilgili Aslan’a büyük bir ipucu verdi. Şimdi Aslan’ın aklında tek bir soru vardır. İlyas’ın söyledikleri doğru mu? Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu Aslan’a söyledi. Aslan aldığı habere çok sevinir ancak Devin bu bebeği doğurmamakta kararlı. Aslan, Devin’e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalıştı. Kıymet’ten gelen bir telefon Hülya’yı harekete geçirdi. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planını işletmeye başladı.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Serenay Sarıkaya

Kıvanç Tatlıtuğ

Nur Sürer

Nejat İşler

Canan Ergüder

Levent Ülgen

Emel Göksu

Mert Denizmen

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!