AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA: Aile Bakanlığı Şehit, Gazi Yakını Atama Ne Zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ilanı geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yeni atama müjdesini verdi. 2024 eylül ayında yapılacak atama için başvuru ekranı açıldı. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit, gazi atama başvurusu ne zaman? İşte yanıtı..

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA: Aile Bakanlığı Şehit, Gazi Yakını Atama Ne Zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı duyurularına odaklanan vatandaşlar son durumu mercek altına aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 500’ün üzerinde şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamasını yapılacağını duyurdu. 22 Mart 2024 tarihinde 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması ardından flaş açıklama geldi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı şehit, gazi atama başvurusu ne zaman? İşte merak edilenler..

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son dakika açıklamasında, "Bakanlık olarak şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın her daim yanında olmaya ve onları hayatın her alanında desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 50 bine yakın şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın kamuda istihdamını sağladık. Eylül ayı içerisinde yeni bir atama yapmayı planlıyoruz. 500’ün üzerinde şehit yakını ve gazilerimizin ve yakınlarının atamasını gerçekleştireceğiz" dedi. 22 Mart Cuma günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atama sonuçları paylaşıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ