Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı Mı? Aile Bakanlığı 8 Bin Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları merak konusu oldu. 11 Mart'ta sona eren başvuruların ardından sonuçların açıklanacağı tarih beklenmeye başladı. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları Açıklandı Mı? Aile Bakanlığı 8 Bin Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları beklenmeye başladı. İş arayan ya da işinden memnun olmayan vatandaşların merakla beklediği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları sorgulaması yapan adaylar bir yandan değerlendirme şartlarına da göz atmaya koyuldu. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları..

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuruları 21 Şubat ile 11 Mart tarihleri arasında yapıldı. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyen adaylar sonuçları beklemeye koyuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçlarının değerlendirilme aşamasının ardından ilan edileceği biliniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvuru sonuçlarının nisan ayında açıklanması bekleniyor.

AİLE BAKANLIĞI 8 BİN PERSONEL ALIMI SONUÇLARI

Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanacak. İşe alım yapılacak personel sayısı kadar asil aday ve 4 katı kadar yedek aday belirlenecek. KPSS puanları eşit olan adayların doğum tarihi önce olan aday seçilecek. Yine eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacak. Tüm duyurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacak. Böylece adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.