Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile’nin finalinde beklenmedik gelişme! Devin’in sırrı ortaya çıkıyor… Aslan ne yapacak? Hülya Soykan öç peşinde

Final bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan fenomen dizi Aile, tanıtımı ile olay yarattı. Son bölümde yaşanan vurulma sahnesinin ardından Soyak ailesi harekete geçti. Ayrıca Devin için de tehlike çanları çalmaya başladı. İşte Aile’nin 30’uncu bölüm tanıtımına dair detaylar…

Final bölümü ile ekranlara

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 29’uncu bölümü ile izleyicilerini ekranları başlarına kilitleyen Aile için geri sayım başladı. Sezonun ortasında Show TV’nin yayın akışına dahil olan ve kısa süre içerisinde de özellikle Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları tarafından yakın takip altına alınan Aile, son olarak 30’uncu bölümünün tanıtım videosu ile gündeme geldi.

29’uncu bölümünün final sahnesi ile herkesi şaşkına çeviren Aile’den bir cenaze çıktı. Cihan’ın Kıymet’in azmettiriciliği ile Aslan’ı vurmak isterken Cihan’ı vurmasının ardından neler yaşanacağı izleyiciler tarafından merak edildi. Dizinin mutlu bir son ile mi veda edeceği de merak edilirken yönetimden yeni bir tanıtım geldi. Son bölümde yaşanacak olanların fragmanını izleyen izleyiciler, sabırsızlanmaya başladı.

HÜLYA SOYKAN CİHAN’IN KANINI YERDE BIRAKMAYACAK

Aile’de geçen hafta bir düğün bir de cenaze sahneleri yer aldı. Yağmur ile Bedri’nin sorunsuz geçen düğününün hemen çıkışında hastaneden kaçan Ferman Aslan’a silah yöneltti. Silahı fark eden Cihan ise arasını henüz düzeltmiş olduğu kardeşinin hayatını kurtarmak için kurşunun önüne atladı. Cihan’ın vefatının ardından Aile’nin nasıl bir final yapacağı merak konusu oldu.

Yayınlanan 30’uncu bölüm tanıtımına göre Hülya Soykan yıldızının bir türlü barışmadığı Cihan’ın ölümünün ardından harekete geçecek. İntikam ile yanıp tutuşan Hülya, rotasını Kıymet’e çevirecek. Anne Soykan’ın nasıl bir intikam planı yapacağı ise henüz bilinmiyor.

DEVİN’DEN AKILLARI KARIŞTIRAN SAHNE

Hamileliğinin başında doktor tarafından yakın takip altına alınan ve riskli bir süreç geçireceği için dikkatli olması tavsiye edilen Devin, son bölümde hastanelik olacak. Ortadan kaybolan Devin’in herkesten sakladığı bir sırrı da bu süreçte ortaya çıkacak. Karısının ve bebeğinin can sağlığından endişe eden Aslan ise onları bulmak için yola koyulacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor