Ajda Pekkan konserde protokole çıkıştı! Yanıt gecikmedi

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava'da hayranlarıyla bir araya geldi. Konser sırasında protokolde oturan bazı kişilerin ayrıldığını gören Pekkan, bu duruma tepki göstererek sert bir şekilde karşılık verdi.

Ajda Pekkan konserde protokole çıkıştı! Yanıt gecikmedi

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluştu. Konserde sevilen şarkılarını seslendiren ve etkileyici bir sahne performansı sergileyen Pekkan'ın konserinde dikkat çeken bir durum yaşandı. 2. Sayfa'nın haberine göre, Pekkan, konser sırasında protokolde oturan bazı kişilerin ayrıldığını görünce tepkisini gizleyemedi. Şarkısını aniden kesip, “Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde oturup sonra ayrılırsam, siz nasıl hissedersiniz? Protokol kurallarına hakim değilseniz göstermelik gelmeyin,” şeklinde konuştu. Hayranlarının alkışlarıyla desteklediği Ajda Pekkan, ardından performansına devam etti.

Ajda Pekkan konserde protokole çıkıştı! Yanıt gecikmedi - Resim : 1

YANIT GELDİ

Ajda Pekkan, aralarında kardeşi Semiramis Pekkan'ın da bulunduğu grubun konser sırasında hareketlendiğini görünce şarkısını aniden kesti. “Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin,” diyerek tepki gösterdi. Ayrıca, Süperstar'ın Sedef İybar'a hitap ettiği de iddia edildi. Ernur Çiftçi ve Sedef İybar konseri birlikte izledi. İybar, olayları şöyle açıkladı:

“Semiramis Hanım ve yanındaki üç kişi kalkınca boşluk oluştu. Ajda Hanım da bunu fark edip ‘Sedef Hanım’ diye seslendi. Ancak, o Sedef Hanım ben değilim; Ajda Pekkan’ın ekibinin başındaki Sedef Aygün’dür. Semiramis Pekkan’ın neden ayrıldığını bilmiyorum ama biz yerimizde kaldık. İnsan neyle karşılaşırsa onunla sınanır. Üniversitelerde adabımuaşeret dersi veriyorum ve Demet Akbağ’ın 40 yıllık kariyerini alkışlayan biriyim, protokolden kalkmam mümkün değil.”

Kaynak: Hürriyet