AJET KAMPANYALI UÇAK BİLETİ SORGULAMA EKRANI: Ajet Kampanyalı Bilet Nasıl Alınır? Anadolujet Kampanya Son Dakika

Ajet kampanya bilet alacak yolcular tarafından mercek altına alındı. Yurt dışına ucuza uçak bileti almak isteyen vatandaşlar Anadolujet kampanya şartlarını inceledi. 14 ülke için geçerli Ajet kampanya ile 941 TL'ye Avrupa'ya ucuza uçak bileti satın alabilirsiniz. İşte AJet kampanya son dakika detayları..

AJET KAMPANYALI UÇAK BİLETİ SORGULAMA EKRANI: Ajet Kampanyalı Bilet Nasıl Alınır? Anadolujet Kampanya Son Dakika

Türkiye'nin en çok tercih edilen havayolu şirketleri arasında yer alan AJet kampanya son dakika araştırması başladı. Uçak bileti alacak olan vatandaşlar 9 dolar ile vergiler dahil bilet satışı yapan Ajet kampanyasına odaklandı. Sadece 2 gün geçerli olan AJet kampanya bilet sorgulama 941 TL'ye Avrupa'ya ucuza uçak bileti satın alınabiliyor. 14 ülkeye olan uçuşlarda geçerli Anadolujet kampanya bilet alma ekranı burada. İşte Ajet kampanyalı uçak bileti alma ekranı..

AJET KAMPANYA UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

AJet kampanya bilet nasıl alınır merak eden vatandaşlar için hemen belirtelim ki 25 Temmuz 00.00 ile 26 Temmuz 23.59 saatleri arasında olan uçuşlarda kullanılabilecek. 16 Eylül 2024 00.00 ile 27 Mart 2025 23.59 kampanyasında Türkiye çıkışlı tek yön 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş 18 USD + vergiler geçerli olacak. Türkiye varış tek yön 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş 18 EUR + vergilerden oluşan fiyatlar geçerli olacak.

AJET KAMPANYALI UÇAK BİLETİ SORGULAMA

AJet kampanyalı uçak bileti 25 Temmuz Perşembe ile 26 Temmuz Cuma tarihleri arasında alınacak biletlerde geçerli olacak. 16 Eylül 2024 – 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlar için kullanılacak. Türkiye çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı gidiş dönüş tüm uçuşlarında kullanılabilecek olan Ajet kampanya yurt dışında Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan ülkeleri için geçerli.

AJET KAMPANYALI UÇAK BİLETİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ