AK Körfez'den hazırız mesajı!

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 102’inci danışma meclisinde yerel seçim mesajı verildi. İlçe başkanları yaptıkları konuşmalarda hazırız mesajı verdi.

AK Körfez'den hazırız mesajı!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Kocaeli Teşkilatı danışma kurulu toplantılarına başladı. Körfez İlçe Başkanlığı 102’inci genişletilmiş danışma kurulu toplantısı bugün akşam saatlerinde Körfez Tütünçiflik Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus, Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, eski il başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanları, İl Yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Körfez'den hazırız mesajı! - Resim : 1

“HER SORUMLULUĞU YERİNE GETİRDİ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını ilçe başkanı Nurettin Okutan Yaptı, Şehitlerimize rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Okutan, “AK Parti Körfez ilçe teşkilatı olarak girdiğimiz tüm seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Bugün de ilk günkü aşkla milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Çok şükür hizmet aşkımız hiç azalmadı. Hem genel hem yerelde yönetmeye değil hizmetkar olmaya talip olduk. Türkiye Yüzyılını inşa etmek için Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışıyoruz. Unutmamalıyız ki bu hizmetlerin temelinde milletimize olan inancımız yatmakta. 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerin güçlenmesine büyük bir rol oynayacaktır. Körfez teşkilatları bugüne kadar her sorumluluğu yerine getirdi” diyerek teşkilat üyelerine ve Cumhur İttifakına teşekkür etti.

AK Körfez'den hazırız mesajı! - Resim : 2

“13 BELEDİYENİN ANAHTARINI TESLİM EDECEĞİZ”

Daha sonra kürsüye İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir çıktı. Demir konuşmasında, “Adım adım ilmek ilmek dokuduğumuz bu kutlu mücadele için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerin de zaferle sonuçlanması için kadın kolları olarak aynı azim ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın izni kadın kolları olarak ev ev, kapı kapı gezip çalışmaları anlatacağız. Belediyelerimizin ürettiği çok eser var. Kadın kolları olarak söz veriyoruz ki AK Kadroların iş kalması için gece gündüz çalışacağız. 13’de 13 yaparak belediyelerimizin anahtarlarını Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Körfez'den hazırız mesajı! - Resim : 3

“YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Daha sonra kürsüye çıkan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ahmet Sarıgül ise, “AK Parti gençliğe tarihi bir misyon yüklemiştir. Bu gençler kendi siyasetini üretir ve eyleme geçer. AK Parti Gençliğin olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti ile büyüdük, mayalanarak teşkilat olduk. Bizim başımız asla öne eğik olmayacak. Biz korkmayacağız, çekinmeyeceğiz. Tereddüt etmeyeceğiz, geri durmayacağız. Dün mesuliyet günüdür. Gün emanet edilen bayrağı daha ileri taşımak için çabalama günüdür. 4 aylık süreçte elini sıkmadığımız genç kalmayana kadar çalıştık. Körfez gençliği olarak Yerel seçimlerde en fazla oyu alarak AK Belediyeciliğin devamı için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Körfez'den hazırız mesajı! - Resim : 4

Kaynak: HABER MERKEZİ