AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Kim? Abdulkadir Aydoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

AK Parti Ankara Yenimahalle belediye başkan adayı açıklandı. 31 mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde yarışacak olan AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti Ankara Yenimahalle ilçe adayı Abdulkadir Aydoğan oldu. Peki, Abdulkadir Aydoğan kimdir? İşte yanıtı..

AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Kim? Abdulkadir Aydoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları listesi açıklandı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri süreci resmen başladı. AK Parti'nin geri alacağını söylediği Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı ardından ilçelerdeki son durum açığa çıktı. Ankara AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı ile organize çalışacak olan ilçelerin adayları duyuruldu. 24 Ocak Çarşamba günü yayınlanan AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları listesinde adı geçen Abdulkadir Aydoğan araştırıldı. AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdulkadir Aydoğan oldu. Peki, Abdulkadir Aydoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte AK Parti Yenimahalle ilçe belediye başkan adayı Abdulkadir Aydoğan hayatı..

AK Parti Ankara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Kim? Abdulkadir Aydoğan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? - Resim : 1

ABDULKADİR AYDOĞAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

AK Parti Ankara Yenimahalle belediye başkan adayı Abdülkadir Aydoğan oldu. 1974 yılında Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde dünyaya gelen Abdülkadir Aydoğan, uzun yıllardır AK Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu. Abdülkadir Aydoğan, AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptı. AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı olarak da görev yürüten Abdülkadir Aydoğan sadece siyasete aktif olarak katılmadı. Aynı zamanda GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye RUGBY Federasyonu Başkanvekili olarak görevlerini de yapan Abdülkadir Aydoğan farklı alanlarda da aktif bir rol üstlendi.