AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Kim Oldu? Çubuk AK Parti Adayı Baki Demirbaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesi AK Parti Çubuk ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Çubuk AK Parti adayı Baki Demirbaş oldu. Milyonların araştırdığı Baki Demirbaş kimdir merak edenler için siyasi kariyeri geldi. Peki, Baki Demirbaş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Kim Oldu? Çubuk AK Parti Adayı Baki Demirbaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı açıklandı. 24 Ocak Çarşamba günü açıklanan AK Parti Çubuk adayı Baki Demirbaş oldu. Milyonların araştırmalarında ilk sırada yer alan Baki Demirbaş hayatı merak konusu oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri gününde Ankara ilçelerinden Çubuk için yarışacak olan aday Baki Demirbaş sorgulamaları hızlandı. Yerel seçimler için Çubuk çalışmalarına başlayan Baki Demirbaş hayatı araştırılmaya başladı. Peki, Baki Demirbaş kimdir? Baki Demirbaş kaç yaşında? Baki Demirbaş nereli? İşte Çubuk AK Parti adayı Baki Demirbaş hayatı..

ÇUBUK AK PARTİ ADAYI BAKİ DEMİRBAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

20 Şubat 1976 Ankara Çubuk ilçesi Camili Mahallesi doğumlu olan Baki Demirbaş 2024 yerel seçimlere hazırlanmaya başladı. İlköğrenimini Çubuk Yıldırım Beyazıt İlkokulu'nda tamamlayan Baki Demirbaş, ortaokul ve lise eğitimini Çubuk Lisesi'nde aldı. Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1998 yılında mezun olan Baki Demirbaş, 1999 yılında Ankara Barosu'na bağlı olarak avukatlık stajını tamamladı. Sivil toplum faaliyetlerine olan ilgisi nedeniyle 2006-2014 yılları arasında Çubuk Dernekler Federasyonu'nda (ÇUDEF) genel sekreter olarak görev alan Baki Demirbaş, toplumsal duyarlılık ve organizasyon yetenekleriyle dikkat çekti. Siyasi hayatına 2008 yılında AK Parti Çubuk İlçe Başkan Yardımcısı olarak adım atan Baki Demirbaş, Seçim İşleri Eğitimciliği ve Seçim İşleri Hukukçuluğu görevlerini üstlendi. 2013 yılında AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı'na getirilen Baki Demirbaş, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 56,7 oy oranıyla Çubuk Belediye başkanı oldu. Rabia Demirbaş ile evli ve biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuğu olan Baki Demirbaş, AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı oldu.