AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık kimdir, nereli, kaç yaşında?

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık kimdir, Ne iş yapar? Nerelidir? Muzaffer Bıyık hakkında merak edilenler neler?

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde görev süresini başarıyla tamamlayan Muzaffer Bıyık, AK Parti tarafından aday gösterilerek kazandığı 31 Mart yerel seçimleri sonucunda Darıca Belediye Başkanı oldu. 1977 yılında Kocaeli'de doğan Bıyık, ilk, orta ve lise eğitimini Darıca'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. AK Parti'nin kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde bulunan Bıyık, 2009-2018 yılları arasında Darıca İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Bu dönemde üç ilçe kongresi düzenleyerek 8 ayrı seçim ve referandumu başarıyla yönetti.

Bıyık, ailesinin 49 yıldır Darıca'da faaliyet gösterdiği gıda sektöründe 10 yıldır yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Kastamonu kökenli olan Muzaffer Bıyık, evli ve üç çocuk babasıdır. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde kazandığı zaferle Darıca Belediye Başkanlığı görevine başlamıştır. Görev süresi boyunca ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişimine katkı sağlamıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ