Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya: Nail Çiler’in CHP’de sempatisi yok

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler hakkında, “Nail beyin parti içerisinde de bir sempatisinin olmadığını gördük” dedi

AK Parti Gebze İlçe

Cumhuriyet Halk Partisi Cumartesi günü tartışmalı bir kongre gerçekleştirdi. Tansiyonun bir an bile düşmediği kongrenin sancıları hala kent gündeminin üst sıralarında. Zaman zaman seslerin yükseldiği, tek adaylı, bol tartışmalı kongre uzun bir süre daha konuşulacağa benziyor.

ÇİLER VE KOÇAK TARTIŞMASI
Kongrenin en dikkat çeken tartışmalarından biri ise CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve CHP Derince İlçe eski Başkanı Birkan Koçak arasında yaşandı. Adeta birbirine giren Çiler ve Koçak’ı partililer ayırdı. Tartışmada Koçak’ın Çiler’e “Partiye dün geldin, ısmarlama geldin. Buradakiler emekçi” demesinin üzerine Milletvekili Çiler ise, “ Sen milletvekiliyle böyle konuşamazsın, çakal” cevabını vermişti.

GTO’DAN İSTİFA ETMİŞTİ
Gebze Ticaret Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek milletvekili seçilen Nail Çiler’in aday adayı olmasının ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “Çiler Gebze’de sempatisini kaybetti. Yakında psikolojisini de kaybedecek”ifadelerini kullanmıştı. Kongrede yaşanan olayların ardından Recep Kaya gazetemize konuştu.

“PARTİ İÇERİSİNDE BİR SEMPATİSİ YOK”
CHP’lilerin Nail Çiler’i hala kabullenmediğini belirten Kaya, “Nail bey aday olduğu zaman Gebze’de birçok insanın sempatisini kaybetmişti. Kongrede Nail beyin parti içerisinde de bir sempatisinin olmadığını gördük. Nail Çiler’in psikolojisi bozulacak demiştim. Ama zaten CHP’nin de psikolojisi bozuk. Kendi içlerinde bile anlaşamıyorlar. Kamuoyuna yansıyanları ve yansıyacakları merakla takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Sizemi kaldı Chp nin içindeki durum bizde demokrasi var biat yok herkes herkesle konuşur siz ülkeyi soymaya yıkmaya devam edin ve kendi işinize baksın Chp yi ağzınıza almayın nail bey Chp vekilidir siz kendi vekilleriniz hakkında yorum yapın tabi yapabilirseniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?