Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Gölcük’te Çetin Seymen istifa etti. Yerineyse…

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, bu akşam düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ederek Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olacağını ilan etti

AK Parti Gölcük İlçe

AK Parti’de ilçe başkanlarının istifa süreci yarına kadar devam ediyor. AK Parti’de İzmit, Darıca, Çayırova ve Kandıra ilçe başkanlarının ardından Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de görevinden istifa etti ve belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı. Gölcük İlçe Teşkilatında yeni ilçe başkanı belirlenene kadar Çetin Seymen’in görevini Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Kemal Yavuz üstlenecek.

DÖNÜŞÜMÜN SEMBOLÜ
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir.

İSTİFA EDİYORUM
Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak Genel Merkezimizin teveccühü ile 2018 yılından itibaren 5 yılı aşkın bir süredir yürütmekten onur duyduğum AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden 2024 Yerel Seçimleri Aday Adaylığı için gönül birliğiyle aldığımız karar sonucunda istifa ediyorum.”