AK Parti il başkanı istifa etti!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti'de önemli gelişme oldu. İl başkanı görevinden istifa etti.

AK Parti il başkanı istifa etti!

Geçtiğimiz günlerde ismi kamuoyunun gündemine gelen AK Partili il başkanı istifa ettiğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep İl Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İl başkanı 6 Şubat depremlerinde eşini ve çocuğunu kaybetmesinin ardından bir yıl sonra kendisinden hayli küçük olan bir isimle evlendi ve bu konu Türkiye gündeminde bir süre konuşuldu.

"AFFIMI İSTEDİM"

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla istifa ettiğini duyurdu. Çetin yaptığı açıklamada; " Kıymetli Gaziantepli Hemşerilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim" dedi.

"PARTİMİN YIPRATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Murat Çetin paylaşımının devamında; "Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ