AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetmişti! Erdoğan'dan taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetmişti! Erdoğan'dan taziye mesajı

Samsun'un Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi Samsun-Ordu karayolunun 32. kilometresinde meydana gelen kazada K Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetmişti. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Erdoğan paylaşımında; K Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Çarşamba'dan Samsun istikametine nişan törenine gitmekte olan Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil makaslama yaparak Ümit K. yönetimindeki 58 ES 949 kamyonete yandan çarptıktan sonra karşı şeride geçmişti. Bu sırada karşı yoldan gelmekte olan 25 yaşındaki AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu idaresindeki 06 DKU 378 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı. AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu ile diğer araç sürücüsü Tolgahan Topuz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ