Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İzmit Gençlikten çok konuşulacak program

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, yüzlerce modifiye tutkunu genci bir araya getirdi. Programa önemli isimler katıldı

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı bir süredir önemli bir programa hazırlanıyordu. İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve ilçe gençlik kolları yöneticilerinin düzenlediği programa katılım da bir hayli yoğun oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ile modifiye sevdalısı yüzlerce genç programa davetli olarak katıldı.

KKATILIM ÇOK YOĞUN OLDU

İzmit İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Modifiye Araç Tutkunları yapılanmasını temsilen Yaşar Özkaya ile görüşüp gençlerin buluştuğu programı tertipledi. Kocaeli Fuarının, NCity Otoparkına giden arka yolunda gerçekleştirilen programda, Genel Merkez Gençlik Kollarının yaptığı müzikler çalındı, AK Parti logolu varillerde ateşler yakıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen programa katılan gençlerden yerel seçim için destek de istendi.

MÜJDELER VERİLDİ

Öte yandan modifiye araç tutkunu gençlerle Başkan Tahir Büyükakın’ı ve İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’u buluşturan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, programda modifiye araç tutkunları için bir drift pisti alanı oluşturabileceğinin müjdesinin de verilmesine vesile oldu.

PROGRAMI YAPMA SEBEBİMİZ…

Programla ilgili Nokta Gazetesine konuşan İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, “Biz AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları olarak tüm gençlerimize dokunabilecek alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Modifiye araç sevdalısı gençlerle bir araya gelmemizin de sebebi budur.

TALEPLER DİNLENDİ

Çok sıcak ve renkli bir program oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayımız Muharrem Tutuş gençlerle bir araya geldi. Onların taleplerini dinledi.

YASAL BİR ZEMİN

Gençlere AK Parti belediyeciliğini de anlattık. Ayrıca drift sevdalısı gençlere yasal bir alan oluşturmak adına yapılabilecek detayları da konuştuk. Gençlerimiz de program dolayısıyla çok memnun kaldı. Emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.