Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İzmit’ten şık hareket. Katılım dikkat çekti

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı şık bir harekete imza attı. Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde var gücüyle mücadele eden teşkilat üyeleri yemekte ağırlandı

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı önemli bir organizasyona imza attı. İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve yöneticilerin ev sahipliğinde düzenlenen program Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Kongre Merkezinin ana salonu ile C salonu arasındaki alanda yapılan yemek organizasyonu, sayının fazla olması nedeniyle iç kısımlara da taştı.

ÖNEMLİ İSİMLER DE KATILDI

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın il dışında olması nedeniyle katılamadığı programa katılan isimler hayli dikkat çekti. AK Parti MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti’nin eski il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, partinin eski yöneticilerinden Necdet Eksen, meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

TAKDİR TOPLADI

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, programda tek tek masaları gezerek tüm isimlere hoşgeldiniz dedi. Öte yandan Başkan Tutuş, Davut Coşkun Şiviloğlu, İbrahim Karaosmanoğlu,  Mahmut Civelek, İl SKM Başkanlığı yapan Alper Doğan, il yöneticisi Ahmet Sönmez gibi isimlerle aynı masada oturdu. Seçim sonrası teşkilat emekçilerine yönelik tertiplenen bu organizasyon ise takdir  topladı.