Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kandıra’da sorun mu var? Son derece ilginç istifalar

AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatında dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Dört isim ilçe teşkilatlarındaki görevlerinden aynı açıklama metniyle istifa ederek belediye meclis üyesi aday adayı oldu. Fakat ‘adaylık’ açıklaması yapan isimlerin arasında mülakata giden bir isim de var

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti. Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’in belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yeni ilçe başkanı belirlendi. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı için geçtiğimiz gün üç isim mülakata çağırılmıştı. Sinan Çavuşoğlu, Ahmet Ispartalıoğlu ve Ahmet Tokgöz mülakata giren isimler olmuştu. Genel Merkezin tercihi ise Ahmet Alper Tokgöz’den yana oldu.

DİKKAT ÇEKTİ

Devam eden süreçte AK Parti’de henüz meclis üyesi aday adayları istifalarını açıklamazken, yeni ilçe başkanı Ahmet Alper Tokgöz’ün göreve gelmesinin ardından iki isim meclis üyesi aday adayı olacakları için Kandıra İlçe Yönetimindeki görevlerinden istifa etti. O isimlerden biri ise hayli dikkat çekici.

TEMAYÜLE GİRMİŞTİ

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı için temayül yoklamasına giren isimlerden biri olan Mazlum Öztürk, beklenmedik bir şekilde görevinden istifa ederek Kandıra Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğunu duyurdu. Öztürk açıklamasında, “14 Eylül Perşembe günü itibarıyla AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı İcra ve Yönetim kurulu görevlerinden, belediye meclis üyesi aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Hakkımızda hayırlı olur inşallah. Başkan ve yönetimdeki arkadaşlara bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

UĞUR VURAL

Bir diğer istifa eden isim ise Uğur Vural oldu. Vural açıklamasında, “14 Eylül Perşembe günü itibarıyla AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı Yönetim kurulundan belediye meclis üyesi aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Yeni seçilen başkan ve yönetimdeki arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

METİNLER HEP AYNI

Bir diğer ilçe yöneticisi Ruhi Sezgin de bir anda meclis üyesi aday adayı olacağını duyuran isimlerden biri oldu. Ruhi Sezgin yaptığı açıklamada, “14 Eylül Perşembe günü itibarıyla AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı yönetim kurulundan, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Yeni seçilen başkan ve yönetimdeki arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?

Öte yandan Tokgöz’ün göreve gelmesinin ardından ilçe başkanlığı için en kuvvetli adaylardan biri olarak gösterilen Sinan Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj vererek, “Sırf kendi menfaat ve çıkarları uğruna haksız yere başkalarını harcayanlar, harcanacağı günü beklesin” ifadelerini kullanmıştı. 

Mülakata giden ilçe başkan adaylarından biri olan Çavuşoğlu da bugün görevinden istifa ederek meclis üyesi aday adayı olduğunu duyurdu. İki gün önce mülakata giren Çavuşoğlu’nun belediye meclis üyesi aday adaylığı için görevinden istifa etmesi daha çok bir ‘tepki istifası’ olarak algılandı.

ÇAVUŞOĞLU DA İSTİFA ETTİ

İstifa eden üç isim de benzer metinler kullandığı görülürken, Sinan Çavuşoğlu şunları söyledi:
“14 Eylül Perşembe günü itibarıyla AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı yönetim kurulundan, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. Yeni seçilen başkan ve yönetimdeki arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim.”