Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’nın projeleri

Karamürsel Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya projelerini anlattığı toplantıda mevcut belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın sorunları bitmiş bir belediye teslim ettiğini ifade etti.

Karamürsel Belediyesi AK Parti

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Karamürsel Belediyesi AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje lansman toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, MKYK Üyeleri İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkan Vekili Mecit Erdoğan, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin, İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.
Çetinkaya konuşmasının devamında, “Aslan gibi bir abimiz, belediye başkanımız var. Karamürsel’in abisi olduğu için ayrı bakacaktır ama Biz Büyükşehir Belediye Başkanımızı Karamürsel’i birinci yaparak boynunu bükmeyeceğiz. Biz projeleri hazırlarken sorunlara yönelik projeler yaptık” diyerek projelerden bahsetti.

HÜKÜMET KONAĞI TEK MERKEZDE BİRLEŞECEK

Karamürsel Battı çıktı projesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Çetinkaya, “Büyük bir deprem yaşadık. Belediye başkanlarımızın liderliğinde hükümet konağına çözümler ürettik. Karamürselli hemşerilerimiz ortak noktadan hizmet almaya alışık” diyerek tek bir merkezde toplanacağı sözünü verdi.

KÜLTÜR MÜZESİ PROJESİNİ GÖSTERDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Karamürsel Kültür Müzesi videosunu gösteren Çetinkaya büyük alkış topladı. Er meydanı projesinin olduğunu ancak deprem ve pandemi nedeni ile yapılamadığını hatırlatan Çetinkaya, “Bu dönem Karamürsel’imize er meydanını kazandıracağız.

“7-24 YAŞAYAN YER”

Sporcu Gençlik Merkez projesi var. Tahir Başkanımızın projeleri arasında yer alıyor. İnşallah Karamürsel’de lisanslı sporcu sayısında zirvede yer alacağız. Kuracağımız gençlik merkezi 7-24 yaşayan bir yer olacak. İkramları ücretsiz yapıp onları güvenli ve huzurlu çalıştığı bir yer olacak..

KAMP YAPILACAK

Karamürsel Gençlik Kampı tahtalı köyde bungalovların, kalacak yerlerin olduğu bir yer olacak. Gençlerimizi misafir edeceğiz. Büyükşehir Belediyemizin kamp alanları var ama Karamürsel’de de olacak. Bu da Büyükşehir’in yapacağı yatırımlar arasında” dedi. Karavan Kampının ihtiyaç olduğunu ifade eden Çetinkaya, “tahtalıda elektrik su ihtiyaçlarının giderildiği bir karavan parkı yapacağız” dedi.
Karamürsel’de otopark sorunu arttır. İnşallah otoparklar ile bu sorunların üzerinden çözeceğiz. Emekliler biraz sitemkar, kültür merkezinin önüne mahkum kaldılar. Çaylar da biraz pahalı. Bazen oturunca başkan sensin sen öde diyorlar bana bile pahalı geliyor. Vakit geçirebilecekleri, çayı da ucuz içebilecekleri bir merkez yapacağız. Mümkünde altına otopark da yapacağız” dedi.

SÖZÜM OLSUN

Kitap kafelerin sayısını arttırmak istediklerini ifade eden Çetinkaya, “Orada sohbet edilecek, kitap okunacak, çay da ucuz olacak” dedi. Halk eğitim merkezlerinde ufak tefek ihtiyaçların giderildiğini ifade eden Çetinkaya, “Orası kadınlarımıza yakışmıyor farkındayız. Onlara mahçubuz. Onlara benim sözüm olsun” dedi.

İSMAİL BAŞKANIN EMANETİ

Mahalle konakları projesi ile ilgili bilgi veren Çetinkaya, “Mahalle konakları daha önce İzmit’te uygulandı. Daha önce 5 belde olan bölgemiz var. Eski Beldelere mahalle konakları yapacağız” dedi. “Karamürsel sahilde ihtiyaç kabinleri yapacağız anneler için” dedi. Ücretsiz Wifi noktaları oluşturacaklarını ifade eden Çetinkaya, Karamürsel’de konuk evi inşaa edileceğini de ifade etti. Bunun bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Çetinkaya sorunu çözeceklerini ifade etti. Kızılay Hizmet Binası yapacaklarını belirten Çetinkaya, “İsmail Başkanımızın emaneti. Aşevimiz bölgenin en çalışkan aş evidir daha büyük hale getireceğiz” dedi.

“TEK KURUŞ PARA DÜŞÜNMEDİK”

Doğa turizmini geliştireceklerini ifade eden Çetinkaya, “Bizim bölgemizi insanlara tanıtıp geliştirmemiz lazım” ifadelerini kullandı. Kırsal mahallelere doğalgaz hizmetini götüremeye gayret edeceklerini belirten Çetinkaya, “İhsaniye Barajı da bitti. İsale hatları yapımına devam ediyor. Kocaeli’nin en ufak bütçeli belediyesiyiz. Önceki belediye binamızı kadın merkezi yaptık. Çok taliplisi oldu ama tek kuruş para düşünmedik. Oraya erkek sinek girmeyecek dedik. Kadın aile projelerini daha da geliştireceğiz” dedi.

“SOKAK HAYVANLARINA MAMA ÇÖZÜMÜ”

Geleneksel oyun sokakları oluşturacaklarını ifade eden Çetinkaya, “Çocukların güven içinde oynayacağı sokaklar olacak” dedi. “Sokak hayvanları sorunu” olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Bir korkanlar var bir de sevenler var. İkisinin arasını bulacağız. Pazarlardan, kasaplardan çıkan atıklardan mamalarını biz üreteceğiz. Ama besleme noktalarını biz üreteceğiz. Okul yolları üzerinde besleme yapmayacağız. Mamaları biz temin edip vahşi beslemeyi engelleyeceğiz” dedi. Çetinkaya sözlerinin sonunda, “Asıl proje bu ben deniz Mesut kardeşiniz. İnşallah evladınız olarak Karamürsel Mesut Kardeşiniz ile mesud olacak“ dedi.

Karamürsel’in sorunları bitmiş!